Glad for å være i gang igjen – men manglet to spillere – Drammen

Glad for å være i gang igjen – men manglet to spillere

Trener Kristian Kjelling måtte holde igjen enkelt spillere da DHK-spillerne endelig slapp til med fellestreninger igjen.

To spillere manglet da Kristian Kjelling blåste i gang den første fellestreningen på veldig lenge, denne gangen i Brandengahallen, tirsdag ettermiddag klokken 15.00.
Både Jesper Meinby og Joakim Andre Hykkerud har i løpet av perioden med forbud mot fellestreninger bedt om, og fått lov av ledelsen til å forlate klubben.
Det betyr at de ikke er disponible for Kjelling dersom norsk elitehåndball kommer i gang igjen med et sluttspill i midten av mai.
Begge var på utgående kontrakter 31. mai.
– Det betyr at vi sportslig sett har to spillere mindre dersom vi kommer i gang med kamper, mens klubben sparer inn på noen lønnsutgifter i den samme perioden, forteller Kjelling.

Kristian Kjelling er storfornøyd med at DHK har kommet i gang med fellestreningene igjen. Men han er fortsatt spent på om det blir sluttspill. Foto Roy Johnsen

Som var veldig fornøyd med tilstanden de øvrige spillerne kom tilbake i fra perioden med egentrening.
– Det var gøy å komme i gang, og vi skal ta det rolig nå et par treninger for at spillerne skal komme inn i det å trene håndball igjen med hele laget.
Kontrollert og rolig, er Kjellings budskap for de første treningene.

Det var ikke alle som lyttet like godt til treneren på tirsdagens første trening.
– Alle var ikke like lette å holde i tøylene. Gommis (Espen Gommerud Våg) var vel den som var mest i fyr og flamme, mener trener Kjelling.
– Det er veldig individuelt hvor raskt man er tilbake i håndballmodus, og ofte er det enklere for de små og raske spillerne. Så her gjelder det å å ta individuelle hensyn i starten, forklarer treneren.
Han var tirsdag kveld fortsatt litt usikker på hvordan det blir fremover. Signalene om en oppstart av et sluttspill rundt 12. mai har mange lest seg til, men det fortsatt usikkert for lagene i Viken når man kan komme i gang med treningskamper.
– Jeg er i ferd med å sette opp en plan, og har forhørt meg litt med lag i nærmeste omkrets for oss, så i det øyeblikket vi får klarsignalet, så skal vi gjøre det vi kan inn mot et sluttspill, sier Kjelling.