Vi gratulerer Viktor med 21-årsdagen – og Alexander med 28 – årsdagen fredag – Drammen

Vi gratulerer Viktor med 21-årsdagen – og Alexander med 28 – årsdagen fredag

Viktor Petersen Norberg fyller 21 år torsdag, og ønsker seg finklær og sko.

-21 år, da begynner du å bli voksen, og etter et langt liv i treningstøy og joggebukser, må jeg oppgradere garderoben med litt fintøy, røper Viktor.

Viktor Petersen Norberg håper på myke pakker på bursdagen sin torsdag slik at han får oppgradert garderoben sin. Foto Roy Johnsen

Derfor står en pen olabukse og sko høyt på ønskelisten når familien og Karoline, kjæresten hans, samles til middag hjemme i Sandefjord torsdag kveld.
– Men aller øverst på ønskelisten står at vi snart kan komme i gang og først trene, og så spille kamper igjen. Jeg har ingen problemer med både å forstå og forholde meg til myndighetenes råd og anbefalinger, men jeg må jo innrømme at det preger hverdagen veldig, sier han.
Kjæresten studerer til sykepleier i Drammen, og har lenge hatt digital undervisning, og skulle nå snart vært ute i praksis. Der ligger det jo noen åpenbare begrensninger nå.
Viktor bruker mye av tiden han har til rådighet nå når fellestreningene er stoppet, på egentrening. Alle DHK-spillerne har fått program for å være fysisk klare den dagen myndighetene åpner for toppidretten igjen.
– Og så går det jo i litt gaming på nett med kompisene. Det går mye i Call of Duty, og i det siste også i Fortnight, røper han.

Med stengte idrettshaller søker DHK-spillerne andre treningsmetoder. Her Viktor Petersen Norberg da DHK-spillerne nylig hadde en ettermiddag med padelspill. Foto Roy Johnsen

Fredag er det en annen DHK-spilelr som har bursdag. Da fyller Alexander Ørjevik Westby 28 år. Han innrømmet tidligere i uken at bursdagen hadde havnet litt i bakleksen da lille Luca ankom verdenen før helgen. Det har selvfølgelig gjort at han og samboer Thea Emilie har hatt tankene alle andre steder.
– Men en god middag skal det alltids bli orden og tid til, sa han til dhk.no tirsdag.

Innimellom løpetur langs elven og styrkeøkter hjemme på stuegulvet, er det trilletur med Luca som står høyt på to-do-listen til Alexander Ørjevik Westby. 28-årsdagen hans fredag blir markert med noe godt å spise på kvelden. Foto privat