Steen &Lund blir Agaia – og går tyngre inn i DHK – Drammen

Steen &Lund blir Agaia – og går tyngre inn i DHK

Tradisjonsrike Steen & Lund endrer i dag navn til Agaia, og anleggsgartnerfirmaet blir samtidig en enda større samarbeidspartner til Drammen Håndballklubb.

-Vi har fått inn en god partner som tenker langsiktig, og vi er strålende fornøyde. Agaia er nå en av våre tre største samarbeidspartnere, og vil selvfølgelig synes på våre spillerdrakter, på arenareklame og på veggene i Drammenshallen, forteller Arne Dokken, daglig leder i DHK.
Agaia er Norges største anleggsgartnerfirma og er en totalleverandør innen utvikling, bygging, skjøtsel og vedlikehold av utenomhusanlegg. Selskapet har i nærmere 40 år skapt levende utemiljø der kvalitet og uttrykk har stått i høysetet.

Svein-Erik Bjerkheim og Petter A. Vistnes på en liten rusletur i de flotte lokalene til Agaia på Liertoppen . Foto Roy Johnsen


I dag går de offentlig ut og melder at de endrer navn fra Steen&Lund til Agaia. Et navn som skal motivere og assosiere selskapets fokus på menneske og miljø.Bedriften har skrevet en toårsavtale med DHK, med opsjon på ett år til.
-Vi er en lokal bedrift som ønsker å støtte opp om lokalidretten, og selv om vi som bedrift ser ut over hele Norge, så er det naturlig for oss å se mot Drammen Håndballklubb, sier Petter A. Vistnes, administrerende direktør i Agaia.

Nå er nok vi håndballens Elverum innen vår bransje, vi er best og størst, og vi kan beholde de beste og ha dem over tid.

Petter A. Vistnes, administrerende direktør i Agaia

Han er veldig klar på at bedriften ønsker å assosiere seg med prestasjoner, og at det å prestere godt inspirerer på alle nivåer i Agaia.
– Derfor er det midt i blinken å engasjere oss enda mer i DHK og i lagidrett. Vi liker det tankesettet de står for, forklarer Vistnes.

Synliggjøringen av det nye navnet Agaia er også kjempeviktig.
– Å være samarbeidspartner med DHK gir oss en unik mulighet til å bygge kjennskap om Agaia gjennom klubbens nettverk og andre partnere. Deling av kompetanse gir en merverdi i seg selv, sier Vistnes.
Det er ingen hemmelighet at Svein-Erik Bjerkrheim, styreleder i DHK, også er ansatt i Agaia, med lederansvar for bemanning. Han ser, som Vistnes, synergieffekten av samarbeidet mellom klubb og bedrift som nå er løftet opp på et helt nytt nivå.
– Nå er nok vi håndballens Elverum innen vår bransje, vi er best og størst, og vi kan beholde de beste og ha dem over tid. Men både vi og DHK ønsker og er avhengige av å finne og utvikle talenter. Også på ledersiden. Der kan vi lære av hverandre. Men der vi tenker et livslangt løp i bedriften for våre medarbeidere, er DHK foreløpig der at vi finner spillerne og skolerer dem, for så å sende de som er klare for det videre til enda bedre klubber, i enda bedre ligaer. Det har med økonomien å gjøre, forklarer Bjerkrheim.
– Det vi holder på med, er som i idrett. Skal du hente ferdig utviklede toppfolk, så koster det masse penger, forklarer Vistnes.

Petter A. Vistnes og Svein-Erik Bjerkrheim gratulerte hverandre med den nye avtalen, og da hører selvfølgelig blomster med. Foto Roy Johnsen