Rekruttgutta klarte jobben – Drammen

Rekruttgutta klarte jobben

Sander på tribunen, men Aksel Horgen og Thomas Boilesen sentrale da rekruttgutta hentet inn Hviterussland

Norge og Hviterussland er favoritter i EM-kvalifiseringsgruppen og Norge måtte da ta igjen 8 mål i fra bortekampen i Minsk for å være på skuddhold til å vinne gruppen.
Norge startet kampen bra. Thomas Boilesen banket inn Norges to første mål og etter 10 minutter ledet «nødlandslaget» 5-0 og vi styrte kampen. Da pådrar vi oss en to-minutter og Hviterussland følger da opp med å vinne de neste minuttene 4-0 og lagene fulgte hverandre som skygger helt frem til pause. Boilesen og Horgen scorer 7 av 11 mål for Norge i første omgang og da Robin Paulsen Haug i tillegg har en redningsprosent på 54 til pause, så må vi være stolte «våre» gutter.

Eks DHK spiller Aksel Horgen endte opp med 7 på 7 i dag.

Barthold- show i 2. omg

2. omgang startet som 1. omgang sluttet og lagene fulgte hverandre frem til 10 minutter var spilt av omgangen. Da hadde Sebastian Barthold vist hva som var i vente fra hans side ved å score 3 på rad.
Derfra og ut var det Norge opp og Norge i mente. Barthold scorer 8 mål i omgangen og Horgen følger opp med 4 fra sin kant noe som gjør at kantspillerne står for 12 av Norges 16 mål i omgangen.
Robin P. Haug fortsetter storspillet utover i omgangen og ender opp med 50 prosent i redninger noe som gjør at Norge vinner 27-19.

Dette gjør at Norge totalt sett vinner dobbelkampene mot Hviterussland på bortemål, noe som kan bli veldig viktig når seedingen inn mot EM blir bestemt.
Vi gratulerer rekruttlandslaget med vel gjennomført jobb og gratulerer så mye.
Vår egen keeper Sander Heieren satt på tribunen i dag , da Herman Vildalen var kalt inn som ekstra utespiller til denne kampen.