Håndballskole sommer 2024 – Drammen

Håndballskole sommer 2024

Påmeldingen til sommer håndballskolen i 2024 er åpnet!

Håndballskolen 2024  arrangeres i uke 26, mandag 24. juni til torsdag 27. juni for jenter og gutter i alderen 9-16 år (f. 2008-2015). Det blir garantert en opplevelsesrik uke, med mye håndball og andre morsomme aktiviteter. Håndballskolen vil foregå i DHK sin hjemmearena Drammenshallen, og haller og utearealer i nærområdet vil bli brukt.  

Her er noen fakta hvis du fortsatt lurer på om dette kan være noe for deg:

For påmelding: Send mail til lene@dhk.no

Gruppeinndeling: Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn.

Pris: Deltakeravgift: Kr 2450,- inkluderer instruksjon/trening, lunsj, frukt, alle aktiviteter, t-skjorte og ball. Early Bird ut uke 9 på deltakeravgift: 1950,-

Avbestilling: Påmelding er bindende og deltakeravgift refunderes ikke ved avmelding.


Hva skjer hvis jeg blir syk eller skadet?

– Dersom du blir syk eller skadet rett før Håndballskolen starter får du pengene tilbake (minus kr 500,- i administrasjonsgebyr) mot fremvist legeattest. Blir du syk/skadet etter at oppholdet har startet får du ikke refundert penger.

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?

Når du har registrert deg i skjemaet du får tilsendt ved å henvende deg til DHK, og du har betalt med Vipps, er påmeldingen godkjent. Du vil få bekreftelse fra Vipps når du betaler med teksten: Takk for påmelding! Vi gleder oss til fartsfylte dager med håndball til sommeren.