Mahsul HC-Drammen, Europacup Menn 1920 > Kamprapport – Drammen

Mahsul HC-Drammen, Europacup Menn 1920 > Kamprapport

DHK vant også returkampen mot Mahsul med nok en solid målforskjell. Kampen endte tilslutt 22-36.

Det var et ungt DHK lag som briljerte store deler av kampen, og Ola Hoftun Lillelien benyttet sjansene han fikk til det fulle fra høyrevingen.

Ola Romsaas var også tilbake på banen, og var godt fornøyd med både lagets prestasjoner og egen innsats.

-Formen er god og jeg har trent godt i forkant av kampen. Så det var viktig for meg å få spilletid, sier Romsaas fornøyd. Han benyttet mulighetene han fikk og scoret på hele 5 av 6 sjanser.

-Det er en litt spesiell kamp, når vi leder med 22 mål før returkampen. Men vi var konsentrerte og vi prøvde å nullstille oss før kampen i dag. Det synes jeg vi lykkes med, sier Romsaas.

Ola Hoftun Lillelien er også godt fornøyd med kampen i dag. Og skryter av mange gode baller fra Bech. Ola hadde god fart i beina i dag, og satt inn totalt 13 av 14 skudd på mål.

Trener Kristian Kjelling synes det er fint at alle ungguttene tar vare på sjansene sine, og trekker frem både Ola Romsaas, Ola Hoftun Lillelien, Nikolai Moe og Kristoffer Raastad-Hoel for deres innsats i dagens returoppgjør.

DHK er videre i Challenge cup, og neste E-cup runde er berammet til 16. og 17. november. Mer info kommer etter neste trekning.