Drammen-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Drammen

Drammen-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

DHK vant 28-23 mot Haslum og sikret seg med det 2 viktige poeng i kveldens lokaloppgjør i Drammenshallen.

-I dag er det grunn til å smile, sier en svært fornøyd trener Kristian Kjelling etter kampen. Han synes det var en tett og fin kamp, og et helt annet kampbilde enn tidligere kamper.

-Vi har som kjent hatt store utfordringer i forsvaret vårt, og det synes jeg vi fikk justert på. Og ikke minst entusiasmen og tilstedeværelsen er kjempebra, oppsummerer Kjelling.

Slitt mot Haslum

DHK har slitt mot Haslum i tidligere kamper, og endelig fikk hjemme sin revansje etter tap i både NM og i forrige ligaoppgjør.

Joakim Hykkerud synes seieren smakte godt, men ikke minst måten laget vant på. – Vi spiller som et lag og har fått høynet både kvaliteten og entusiasmen i laget, sier han. Og det var flere enn Hykkerud som smilte fra øre til øre etter dommeren blåste i fløyta.

Jonas Larholm måtte se siste del av kampen fra tribuneplass da han pådro seg rødt kort etter en episode med Haslum-keeperen. Larholm forsøker seg på et straffeskudd men treffer keeperen i ansiktet. Svensken mener keeperen gjør en bevegelse, men dommeren er nådeløs og han blir utvist.

Medaljesjansene styrket

Med seier mot Haslum ble medaljesjansene styrket, og nå venter Bækkelaget (borte), Follo (hjemme 11.3) og siste kamp spilles mot ØIF Arendal (borte).

Rasmus Bech ble kåret til banens beste spiller, og bidro sterkt til 5-målseieren.

Dagens seierslag