Drammen-Dicken, Europacup Menn 1920 > Kamprapport – Drammen

Drammen-Dicken, Europacup Menn 1920 > Kamprapport

DHK tar med seg en viktig 8-måls ledelse inn i returkampen mot Dicken i Helsinki neste uke. Kampen endte tilslutt 32-24.

DHK tok ledelsen i kampen mot Dicken, men finnene hang godt med i kampens første omgang.

Strekspillerne Joakim og Lasse fikk mange muligheter i første del av kampen, og sikret totalt 8 mål. DHK gikk til pause med 17-10 ledelse.

I andre omgang fikk finnene mer fart i spillet sitt og dro innpå DHK-ledelsen.

Tross litt variert spill sikret hjemmelaget en solid 32-24 seier. Et godt utgangspunkt for returkampen i Helsinki neste uke.

Espen Gommerud Våg sto over dagens kamp pga sykdom.