Drammen-A.E.K. Athens HC, Europacup Menn 1920 > Kamprapport – Drammen

Drammen-A.E.K. Athens HC, Europacup Menn 1920 > Kamprapport

DHK er dessverre ute av E-cupen etter kveldens returkamp i Challenge cup. A.E.K Athen hadde en 33-31 ledelse å gå på fra den første kampen, og vant sammenlagt etter 27-27 i Drammenshallen i søndag kveld.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom store deler av kampen, men i sluttminuttene hadde DHK en marginal ledelse (26-23) som dessverre glipper mot et heltent bortelag.

-Utrolig surt, sier trener Kristian Kjelling etter kampen. Han mener vi hadde en real sjanse til å kjempe oss videre til kvarten, men for mye slurv og rot feller oss.

– Vi blir dessverre felt av egne feil, og takler ikke helt spillerstilen til Athen i forsvar. I tillegg klarer vi ikke å holde hodet kaldt i sluttminuttene og da glipper det, sier en skuffet Kjelling.

Rasmus Bech imponerte

Selv om ikke alt stemte for hjemmelaget hadde Rasmus Bech hadde en god dag på jobb, og holdt oss inne i kampen med flere imponerende redninger. Aksel Horgen var også i storform, og sto for totalt 10 av hjemmelagets scoringer.

Sykdom

Men det var dessverre flere sentrale spillere som var ute med sykdom. Både Thomas Boilesen og Adrian Aalberg var begge influensasyke og hjemme, og Jesper Meinby var heller ikke helt i form, men spilte med feber.

Det var laber stemning blant hjemmelaget etter kampen, mens grekerne feiret høylytt på midtbanen blant fansen som hadde tatt turen til Drammen for å støtte laget sitt.

Kampfakta: Europa Leauge 1/8-delsfinale herrer. 2.kamp (best av to).

Drammen Håndballklubb – A.E.K. Athens HC 27-27 (13-12). Drammenshallen 1012 tilskuere.

DHK: Rasmus Bech og Sander Drange Heieren – Kristoffer Raastad-Hoel 3, Jonas Larholm 4, Joakim Hykkerud 2, Ola Romsaas, Jesper Meinby, Espen G. Våg, Aksel Horgen 10, Oskar Olafsson2, Ola H. Lillelien, Espen Lie Hansen 4, Lasse Larsen Thorsbye 2.

Dommere: Tomas Barysas og Povilas Petrusis, Litauen.

Utvisninger: 1×2 min A.E.K Athens – 5x 2min DHK