Bækkelaget Håndball Elite-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Drammen

Bækkelaget Håndball Elite-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport

DHK tar en viktig seier mot Bækkelaget i Nordstrand Arena søndag kveld, og sikrer dermed medalje i årets Rema 1000-liga.

Trener Kristian Kjelling oppsummerer:

– Litt merkelig kamp, men vi får snudd kampen til vår fordel i midten av 2. omgang. Heieren i mål gjør noen viktige redninger og Ola Romsaas får fart på skuddarmen, og dundrer inn mål etter mål.

– Jeg er utrolig stolt og glad for å ha sikret medalje, og nå skal vi kjempe om sølvet i de siste kampene mot Follo og ikke minst Arendal.

Ola Romsaas er tilbake for fullt, og ble kåret til banens beste DHK spiller med 7 nettkjenninger.

I første del av kampen holder lagene godt følge, og lagene går til pause med 1-målsledelse til DHK. I 2.omgang går Bækkelaget opp i 3 målsledelse, og Kristian Kjelling tar timeout. Det hjalp, og DHK er raskt inne i kampen igjen.

DHK skaffer seg etter hvert en luke og Hykkerud gjør sin 4. scoring i kampen når DHK går opp til 19-22 ledelse. Bortelaget har snudd kampen.

Etter det har DHK full kontroll, og hjemmelaget klarer aldri å komme seg inn i kampen igjen.

DHK vinner tilslutt med 6 mål, og sikrer seg dermed medalje i årets Rema 1000 liga.

På onsdag spiller vi mot Follo i Drammenshallen kl. 18:00. Billetter kjøpes via DHK appen eller via dhk.woow.no