Samarbeidet mellom Generalsponsor Cenika og Drammen Håndballklubb har fungert svært bra de seneste årene. Denne gode relasjonen har nå ført til en stor sponsoravtale med elektrogiganten Chint Electrics, i tillegg til et mulig samarbeid med det kinesiske håndballforbundet.

Chint Electrics er Kinas største produsent av lavspent, mellomspent og høyspent materiell og begynner for alvor å posisjonere seg blant de største aktørene i verdensmarkedet. Chint holder høy status som et av de aller sterkeste merkenavnene i Asia, og gjennom samarbeidet med Cenika er deres produkter i ferd med å skape seg en enorm utbredelse også i Skandinavia.

Chints representant i Skandinavia er nettopp Cenika, som holder til i Lier.
Daglig leder i Cenika, Svein Tore Moe, er svært fornøyd med at hans kinesiske kompanjonger nå har bestemt seg for å investere i DHK, og varsler samtidig store bølger i det skandinaviske markedet.

– Sammen med Chint har vi store planer her i Skandinavia, uten at jeg kan si noe særlig mer om det akkurat nå. I denne prosessen passer det uansett perfekt for oss å assosiere oss med DHK som også er i vekst, og mine kollegaer i Chint nølte ikke et sekund da de ble presentert med denne muligheten, sier Moe.

På sikt ser DHK på muligheten til å inngå et slags samarbeid med det kinesiske håndballforbundet, hvor relasjonen til Chint Electrics kan være en sentral døråpner.

Det skjer mye spennende i DHK om dagen, og snart annonserer vi ytterligere en internasjonal aktør som har valgt å investere i vårt spennende håndballprosjekt. Daglig leder Frode Scheie legger ikke skjul på sin begeistring for de nyeervervede sponsorene:

– Dette er helt fantastisk for oss, og åpner nye dører for DHK. Vi har allerede en uttalt ambisjon om å hevde oss utenfor Norges grenser, og dermed passer det perfekt å få inn internasjonale aktører i vår sponsorpool. Cenika er en fantastisk samarbeidspartner, og for de som eventuelt måtte tro at dagens nyhet er for god til å være sann, kan jeg informere om at pengene allerede er på konto, ler Scheie.

Brikkene faller på plass, og vi gleder oss til sesongstart!