Drammen tapte – Drammen

Drammen tapte

En særdeles svak 2. omgang av hjemmelaget ga 24-29 tap etter at hjemmelaget ledet komfortabelt 15-11 til pause.  DHK-gutta tapte altså 2. omgang hele 18-9!

DHK kom godt i gang og ledet 4-1 før Nøtterøy kom i gang.  Kampen var jevn utover i 1. omgang men en god avslutning ga 15-11 ledelse til pause. 2. omgang ble en sørgelig affære sett fra hjemmepublikummets side.

Nøtterøy gikk raskt opp i ledelsen og bare ved en anledning var DHK foran. Kampen nok var jevnere enn resultatet viser, uten at kan sies å være en trøst.

Nøtterøy kunne dermed juble over viktige 2 poeng. Johnny Jensen noterte seg for hele 7 mål mens ex-dhk’er Simen Holm endte på 6.  Bakerst sto Gudmund Hreidarsson en solid kamp.

Lars Erik Bjørnsen og Gøran Sørheim var nok en gang best for DHK.  De endte på henholdsvis 8 og 6 mål.