DHK vant lokaloppgjøret mot St. Hallvard – Drammen

DHK vant lokaloppgjøret mot St. Hallvard

DHK vant 24-21 etter en jevn og spennende kamp.

DHK ble igjen for sterke for St. Hallvard, men kampen ble lang mer jevn enn det første møtet mellom de to lagene.
DHK kom best igang og ledet 3-0, men kampen jevnet seg ut utover i omgangen.  DHK var hele tiden kneppet foran og ledet 11-9 til pause. Slik fortsatte det også i 2 omgang.  DHK var oppe i en firemåls ledelse 18-14 og hadde muligheten til å dra ytterligere i fra men slik ble det ikke.  St. Hallvard kjempet seg inn igjen i kampen og kunne redusere til 20-20 9 minutter før slutt.

Johannes Hippe sto fram og sørget for 22-20 ledelse og denne luka maktet gjesten fra Lier aldri å tette.  DHK vant tilslutt 24-21.  Kampen ble aldri velspilt, men den hadde en nerve hele veien igjennom og drammenserne kunne juble tilslutt.

Forøvrig var kampen viktig på en helt annen måte da Cenika ga kr. 4000 til UNICEF for hvert scorede mål!
Da sluttresultatet ble 24-21 ga det totalt 180 000.- til UNICEF.  Pengene skal til deres arbeide med utdanning for syriske flyktningbarn i Jordan.  En flott gave!!