DHK vinner av Legea-Cup – Drammen

DHK vinner av Legea-Cup

DHK startet med seier 24-23 mot Bodø  fredag kveld. Lørdag ble det ny seier mot BSK/NIF, 30-24 etter mye bra spill.  Til pause sto det 15-13 til dhk mot Viking i lørdagens andre kamp, der Lars Erik Bjørnsen, Nikolaj Mehl og Jani sto over. Det endte med seier 30-26, og  Geir melder at de er godt fornøyd med prestasjonene i dagens kamper. «Vi holder på med samhandling både fremover og bakover og det funker bedre og bedre for hver kamp. Alle har fått rikelig med spilletid og mange har lagt inn gode søknader for mer spilletid.»

Søndagens kamp mot hjemmelaget Follo startet med godt spill og ledelse hele 16-10 til pause. 2. omgang startet noe svakt men en sterk avslutning sikret seier 30-27. Det har vært en fin helg og laget har fått satt fokus på samhandling og kombinasjonsspil, noe som etter hvert sitter bedre begge veier. Alle har fått mye spilletid, og en fornøyd trener mener laget er i god rute til seriestart. Hvis noen skal fremheves må det være den unge målvakten Kristian Skaug, som har levert godt spill gjennom hele turneringen!