- Neste år ønsker jeg å bidra i større grad til å gjøre de rundt meg, gode.

På tampen av forrige uke ble det klart at talentet, Thomas Boilesen har signert ny kontrakt som strekker seg over to år, ut 18/19-sesongen.

Den unge backen, var trygg på at dette var et riktig valg for han.

– Ja, dette ble et ganske enkelt valg. Jeg synes jeg har blitt tatt godt i mot i spillergruppen og av trenerne. Jeg liker godt de planene som er speilet for neste år og føler dette er riktig sted å utvikle seg.

Ja, hva er dine mål for neste sesong?

– For min egen del så er det å ta ytterligere steg og å kunne bidra enda mer i angrep, mine hovedmål. Jeg ser for meg en slags playmaker-rolle over tid.

Hovedtrener, Kristian ser lyst på fremtiden til ungutten.

– Han er bare 18 år gammel og er på juniorlandslaget. Som spillertype er han veldig komplett, han kan spille både forsvar og angrep, kan skyte og er god på spille ball. Vi anser han som et stort talent både for Norge og for Drammen.