Cupdrømmen i grus mot Viking – Drammen

Cupdrømmen i grus mot Viking

Nyopprykkede Viking kom til Drammenshallen som underdogs, men gikk til slutt seirende ut av 4. runde i NM. Dermed må vi dessverre bare akseptere at et av årets aller største mål nå er utenfor rekkevidde.

Det startet i grunn bra, og vi sikret oss en god ledelse tidlig i kampen. Når Viking først snudde gjorde de det imidlertid ordentlig, og da dommeren blåste til pause sto det 12-16 på tavla. Vi bommet og bommet, mens Viking gjorde sine saker godt og hadde god uttelling i angrep.

Bortelaget fortsatte å marsjere frem i starten av andre omgang, og ledet med hele syv mål på det meste. Da startet den blå snuoperasjonen, og med kun noen minutter igjen å spille hadde DHK hentet opp hele siddisenes kjempeledelse.

Det sto 27-27 på tavla, og det så ut til at gutta våre skulle lykkes i en snuoperasjon av de sjeldne. To kjappe feil i angrep ga dessverre mål i mot på verste tenkelige tidspunkt, og da sluttfløyta gikk var det bare å konstatere at Viking var to mål bedre enn oss.

28-30 ble sluttfasiten som symboliserte slutten på årets cupdrøm.

På forhånd hadde vi sett oss ut cupen som et av årets store høydepunkter, men nå må vi altså satse på å gjøre en god i serien og sluttspillet isteden.

Anders Skiaker Myhra ble vår toppscorer med syv mål i kveldens oppgjør, men målvakt Mathias Kolstad Holm ble likevel kåret til vår bestemann.

På motstanderlaget ble også keeperen lagets store helt, på tross av at to fremadstormende unggutter scoret hele åtte mål hver.