David fyller 18 år i dag – og vi gratulerer – Drammen

David fyller 18 år i dag – og vi gratulerer

Vi gratulerer David Kalvø Valderhaug med 18-årsdagen i dag, søndag 8. august.

-Jeg er ikke så kreativ av meg, så jeg ønsker meg penger i bursdagspresang. Nå som jeg endelig kan kjøre opp til lappen, blir det å spare til bil, røper David.
Han har fått time hos Statens Vegvesen for oppkjøring, men vil imidlertid ikke røpe når det skal skje.
-Jeg er ikke en sånn som liker å ta så stor plass, og har derfor ikke til hensikt å annonsere det for hele verden. Det er nok press som det er om ikke alle skal drive og mase og spørre om hvordan det gikk. Tenk om jeg dummer meg ut på en liten detalj og stryker, da sier han.

David Kalvø Valderhaug har rukket å vise seg fram i DHK-drakten, og har ambisjoner om å bidra med enda mer den kommende sesongen. Foto Roy Johnsen.

18 år vel en liten milepel i livet, det er David enig i.
– Sånn sett er det gøy å ta steget inn i voksenlivet, sier David.
Han har ett år igjen på Norges Toppidrettsgymnas, og han skal fortsatt bo hjemme noen år til, som han sier det selv.
David sliter med litt småvondt i skulder og knær, og har både trent begrenset og alternativt en periode, og han spilte ikke treningskampen mot Kolstad fredag kveld.
– Det er en liten irritasjon i skulderen, og litt voksesmerter i knærne. Det skal vi få orden på i løpet av kort tid, mener han.
Når kroppen spiller på lag igjen, er han veldig klar på at utviklingen skal fortsette som den har gjort etter at han valgte å bli DHK-spiller.
– Målet er å ta nye steg, og bidra mer enn jeg gjorde i fjor.