Quality Hotel™ River Station – Drammen
Velkommen til Quality Hotel River Station, perfekt plassert ved Drammen Stasjon. Hotellet er Drammens høyeste bygning med sine 14 etasjer, og pryder elvebredden og byens skyline.
Om hotellet

Quality Hotel River Station ligger sentralt til i Drammen, rett ved siden av togstasjonen. Hotellet har 247 rom, 9 møterom og en storsal på 400 kvadratmeter, moderne treningsrom, baren Sidespor og restauranten Brasserie X.Like ved hotellet finner du bybrua. Gå over og vær på Bragernes Torg innen fem minutter. Her finner du restauranter, gode shoppingmuligheter og Aass bryggeri – Norges eldste bryggeri som fortsatt er i drift.

Mer enn et stopp på veien!

Den sentrale beliggenheten med Drammen togstasjon som nærmeste nabo, kun 35 minutter fra Oslo Sentralstasjon, gjør hotellet til et perfekt knutepunkt for tilreisende gjester. I tillegg tar flytoget kun 58 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Drammen stasjon.

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det finnes flere parkeringsplasser i nærheten. Ønsker du å parkere i et parkeringshus? Blichs gate parkeringshus ligger bare et par kvartal unna hotellet. Se informasjon her.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro serverer gode og klassiske bistroretter med en moderne vri.

Vi fikser din neste konferanse

For at du skal kunne finne noe som passer perfekt for anledningen, kan du hos oss velge mellom 8 møterom i forskjellige størrelser. I tillegg har vi en storsal på cirka 400 kvadratmeter for de større anledningene (bokstavelig talt). Vi syns at alt bør ha gullkant, så her får konferansedeltakerne både popcorn og softis! 

Navn:
Quality Hotel™ River Station
Adresse:
Dr. Hansteinsgate 7
Postnr/sted
3044 Drammen , Norge
Tlf
+47 31 91 19 00