Elkonor – Drammen

Elkonor er elektrikerkjeden som gjør smarte, elektriske løsninger enkelt tilgjengelig for næringslivet og privatmarkedet. Vårt mål er å gjøre det enklere å kjøpe smarte elektriske løsninger til riktig pris. 

Vi har i dag ca. 3500 dyktige, pålitelige og fagutdannede elektrikere i hele Norge.

Elkonor er en landsdekkende medlemseid og medlemsstyrt elektrikerkjede med over 195 uavhengige elektrikerbedrifter.Elkonor har en viktig rolle i samfunnet og vi tar mål av oss til å gjøre smarte, elektriske og fremtidsrettede løsninger enkelt tilgjengelig for næringslivet og privatmarkedet i Norge. Det betyr at vi til enhver tid må søke ny kunnskap for å ligge i forkant av utviklingen. Det må til for en som vil være best i klassen.

En bransje i rask utvikling

Våre kunder har ofte behov for det ypperste av faglig dyktighet og grundighet, og det setter vi alltid vår ære i å levere. Men bransjen vår er i rask utvikling, noe som betyr at vi kan tilby produkter og tjenester som få hadde hørt om for bare noen år siden. Det gjør at både privatkunder og næringslivet også har behov for en god rådgiver. Ved å gjøre god rådgivning og kommunikasjon med kundene til en sentral del av vår kultur, sikrer vi også at kundene våre får den optimale løsningen for sitt behov.I form av vår størrelse og mangfoldighet kan vi ta på oss enhver type oppdrag – også fordi vi har et godt fungerende fellesskap med utveksling av kompetanse og kapasitet. Slik kan vi dekke alle markedssegmenter – privat, borettslag, bedrift, offentlig, industri og offshore.