Cloud Connection – Drammen

Cloud Connection er din samarbeidspartner innen CRM, ERP og HRM. Hva legger vi i ordet «samarbeidspartner» lurer du kanskje på?

For oss ligger nøkkelen til å lykkes med digitalisering i god kommunikasjon og i menneskene vi jobber med hver dag. Uten menneskene som skal bruke systemene vi tilbyr er det begrenset hvor langt man kommer med kun teknologi. Vi strekker oss langt for å være tilgjengelige og til stede for alle våre kunder – uansett størrelse og behov.

Gode hver for oss. Bedre sammen

I 2022 slo ØkonomiBistand, Ganske Enkelt, Cloud Connection, EA system og Direktkonsult seg sammen for å kunne dekke det behovsbilde vi så utvikle seg i en verden i stor endring. Vi ville fortsette å være de dyktigste og mest erfarne innen vår bransje – da måtte vi tørre å møte fremtiden ved å omfavne forandringer. I 2022 gikk vi derfor fra å være fem til ett selskap, hvor alle kompetanseområder og kundebehov er dekket.

For å fortsette å levere kvalitet til alle våre kunder har vi endret oss i takt med tiden. Vi har endret oss for å kunne beholde det vi mener er det viktigste i en kompleks digital verden – gode samtaler, høy trygghet og tillit, og lang erfaring.

Det viktigste med digitalisering er ikke teknologi, det er menneskene, og vi er stolte av å jobbe med de aller beste.

Navn:
Cloud Connection