Seier mot Fjellhammer – Drammen

Seier mot Fjellhammer

Tøft som ventet mot Fjellhammer

Dette ble en kamp med to forskjellige omganger, en veldig rotete første omgang og en knallbra andre omgang fra vår side.
Vi lar Fjellhammer styre kampen med stor innsats og tøffe taklinger før pause. I tillegg har de en keeper i Marcus Støen Fredriksen som har dagen og det gjør så at vi går til pause 5 mål bak.

Sander kåret til Drammens beste

I pausen må gutta og Kristian ha funnet ut av noe , for i andre omgang står vi frem som et helt annet lag. 5-1 forsvaret fungerte mye bedre i starten av andre omgang og vi spiser oss innpå Fjellhammer. De legger om til 7 mot 6 som vi bruker noen minutter på å finne ut av , men etterhvert så er vi ajour. Og til slutt fester vi grepet og vinner med to.

Oskar Olafsson blir vår toppscorer i kampen med 7 mål.
Kristian sier følgende til DHK-media etter kampen: Vi er kjempefornøyd med å hente med oss to poeng fra bortekampen mot Fjellhammer. De har slått Haslum og Kolstad her tidligere i sesongen. Vi leverer en rotete første omgang der det meste gikk galt. Men andre omgang tok gutta ansvar og snur kampeng. Flere meldte seg på og sammen dro vi seieren i land. Jeg er virkelig stolt av gutta som snudde denne kampen på mesterlig vis avslutter Kristian.