Viktor best da DHK scoret 45 mål mot Fjellhammer – Drammen

Viktor best da DHK scoret 45 mål mot Fjellhammer

Bare så det er helt klart, Viktor Petersen Norberg ble helt fortjent kåret til banens beste spiller. Men prisen kunne gjerne gått til hele laget da DHK slo Fjellhammer hele 45-25 fredag kveld.

-Jeg føler jo at jeg la inn en god søknad, men i dag var det veldig mange som var veldig gode. Og når alle er på slik vi var i kveld er det både morsomt å spille, og vi er vanskelige å slå, forteller Viktor.
Han og kantspiller Ola Hoftun Lillelien rett og slett herjet på DHKs høyreside før pause, og da DHK hadde scoret tolv mål, 0g de ledet med fem mål etter et kvarter, hadde de to venstrehendte spillerne vært direkte involvert i ti av dem.
-Vi hadde et tempo de ikke matchet, og raske Ola trakk på seg mye oppmerksomhet, og åpnet veldig for meg, forklarer Viktor.

Viktor Petersen Norberg var god på slutten av kampen mot Haslum, og han fulgte opp med en toppkamp mot Fjellhammer. Åtte spillemål og banens beste tok han med seg fra Drammenshallen fredag kveld.

Han ble toppscorer med sine åtte spillemål, mens Ola endte på seks mål til slutt. Etter pause overlot han høyrekanten til Emil Hansson som scoret tre mål. Plusser vi på David Walstad Haugstvedts tre mål, sto de venstrehendte spillerne til DHK bak 20 av lagets 45 mål.
– Vi kjente tidlig at vi traff på det vi hadde forberedt, og Fjellhammer sleit veldig med å finne ut av det, sier Viktor.
-Vi slapp oss virkelig løs, og det var deilig å få en slik kamp. Bak resultatet ligger det en veldig innsats og 20-målsseieren speiler måten vi sto sammen på, mener Ola.

Hovedtrener Kristian Kjelling måtte melde forfall til kampen av familiære årsaker, og dermed ble laget ledet av Gøran Sørheim. Slik han har gjort det i trenings- og turneringskampene i januar.
Mot Fjellhammer kunne han bare kose seg. Forberedelsene var unnagjort, og spillerne responderte fra første kast.
-Det hjelper å vinne kamper, og det var mye energi med til dette oppgjøret etter seieren mot Haslum sist. Det siste vi snakket om før kampen var å slippe ned skuldrene og ha det litt gøy. Det svarte spillerne bra på. Etter en god start fløt det veldig greit, og det ble levert en skikkelig laginnsats. Kampene mot lag bak oss på tabellen er like viktige som møtene med de andre topplagene, og denne seieren gjør at vi er med og kjemper om bronsemedaljene, mener Gøran Sørheim.

Fjellhammer kom enklest til da DHK hadde en spiller utvist, og da de la om til å spille syv mot seks. Da byttet lagene mål i en lang periode. Derfor ble det også 70 mål totalt i kampen.
– Vi har mistet noe klare ledelser tidligere år, og minnet oss på det i pausen. Da var alle klare på at vi skulle levere de siste 30 minuttene også, sier Viktor.
Fjellhammer hadde nok et håp om at en god start etter pause skulle få det inn i kampen igjen. Det håpet sluknet målvakten Oscar Larsen Syvertsen veldig raskt. Han kom inn for Andreas Björkman-Myhr etter pause, og fulgte opp svenskens gode start på kampen med noen supre redninger han også.

Ola Hoftun Lillelien plaget både forsvarsspillerne til Fjellhammer og målvakten Hans Gran denne fredagskvelden.

Med 25-15 til pause, sier det seg selv at det ikke ble så spennende den siste halvtimen. Da DHK rundet 35 mål med god tid igjen å spille, lå det største spenningsmomentet i hvem som ville skåre lagets 40 mål. Spillergruppen har nemlig en intern regel som sier at den som scorer mål nummer 40 i en kamp, han må bidra med en kasse leskende drikke på neste lagsfest.
Det tok noen minutter før Kristian Rammel skjønte akkurat det, for han kikket med undring på sidelinjen der alle på benken sto med armene i været og heiet da han løp tilbake i forsvar etter å sendt DHK i ledelsen 40-24 med fem minutter igjen å spille.

Sondre Ovid Skovli har kraft i spillet sitt, uansett om han spiller på streken, eller som bakspiller slik han fikk lov til etter pause mot Fjellhammer.

En Rammel som fulgte opp et helt avgjørende innhopp i ettmålsseieren over Haslum søndag ,med nok en god prestasjon. Fem mål ble det på ham, og når strekkollega August Olsen Storbugt fulgte opp med fem mål han også, skal ingen klage på uttellingen deres i hvert fall.
Sondre Ovid Skovli alternerte mellom strekjobben og venstre kantspillerposisjon, og var vel nærmest i å utfordre Petersen Norberg om BB-tittelen. Sju mål stoppet han på.
En det ble helt stopp på var Trym Korperud Johnsen. Lagets beste mot Haslum for bare fem dager siden tilbragte samfulle 60 minutter på ergometersykkel på sidelinjen. Noen uheldige styrkeøvelser på den fysisk treningen mandag ga smerter i det ene kneet, og dermed ble det ikke tatt noen sjanser når kampen utviklet seg som den gjorde.

Kristian Rammel brukte litt tid på å finne ut hvorfor medspillerne jublet sånn da han scoret sitt fjerde, og lagets 40. mål, mot Fjellhammer. Nå må han bidra med en kasse leskende drikke på neste lagsfest, det er regelen når laget scorer 40 mål i en kamp.