Vant finalen – slo Halden med tolv mål – Drammen

Vant finalen – slo Halden med tolv mål

Det var en god, gammel DHK-oppskrift, med godt forsvar og kontringer, som lå i bunnen da Halden ble slått 36-24 i finalen i miniturneringen på Fjellhammer lørdag ettermiddag.

-Vi lyktes veldig bra med det etablerte forsvarsspillet vårt, og i god DHK-stil løp vi inn mange enkle mål, forteller August Olsen Storbugt.
Han ble toppscorer med sine syv mål, der flere kom på nettopp kontringer.
Dermed vant DHK begge kampene på Fjellhammer. USA ble slått 36-23 fredag kveld.
-Vi har jo manglet flere etablerte spillere i disse kampene, men har fått mye ut av dem. Mange har tatt ansvar, og flere har fått prøve seg i uvante posisjoner defensivt. En spiller som David (Walstad Haugstvedt) har imponert meg veldig. Vi vet hva han kan fremover, men i disse to kampene har han også vist seg fram som en habil midtforsvarer, mener Olsen Storbugt.
– Og unge Oma (August Lind) tar fram mer og mer av det han viser oss på treningene i kampene også. Oppsummert kan jeg vel si at vi sto veldig fram som et lag i disse kampene, der vi fordelte spilletid og alle meldte seg på, avslutter August.

Kampfakta, turnering Fjellhammer:
DHK-Halden 36-24 (18-10)

Fjellhammer Arena
DHK: Oscar Larsen Syvertsen og Andreas Björkman -Myhr – David Walstad Haugstvedt 4, Kristian Rammel 2, Kristoffer Raastad-Hoel 3, August Olsen Storbugt 7, Viktor Petersen Norberg 6, Sondre Ovid Skovli 2, Ola Hoftun Lillelien 2, Emil Hansson 3, Ole-Henry Dahl 1, August Lind Oma 3, Nikolai Moe 3.