Hermann takker for seg og flytter hjem – Drammen

Hermann takker for seg og flytter hjem

Hermann Gabriel Vildalen forlater DHK etter denne sesongen, og reiser hjem til Kristiansand for å spille for KRS de neste sesongene.

-Det er med blandende følelser jeg forlater DHK og reiser hjem. Det skal bli gøy og jeg gleder meg til å spille i min egen hjemby igjen sammen med gamle kompiser og foran familie og kjente. Og så er det litt trist å forlate en klubb jeg har spilt så lenge for i de to periodene jeg har vært her nå. Jeg vil også savne alle vennene jeg har fått utenfor DHK-garderoben, og alle de frivillige i og rundt klubben som jeg er blitt kjent med. De har vært helt fantastiske, forteller Hermann.
Og fortsetter med å dele ut verbale blomster.
-Kristian Kjelling er den beste treneren jeg har hatt, og årets DHK – utgave er den beste gjengen jeg har vært en del av. Og det DHK som klubb har fått til over tid med beskjedne ressurser, det er imponerende, legger han til.

Ved å flytte hjem til Kristiansand etter å ha vært på håndballreise siden han kom til lierklubben St.Hallvard som en talentfull «guttunge» i 2015, ønsker han å bidra til at eliteserieklubben KRS tar nye steg, og at han selv vil utvikle seg enda mer som spiller. Og han gleder seg til å representere byen han kommer ifra.
-Jeg gleder meg masse. Og så skjønner jeg at det vil bli både utfordringer og noen forventninger å leve opp til. Men det ville vært verre om ingen forventet noe, eller ikke brydde seg.
Men først skal han avslutte denne DHK-perioden.
Også det med forventninger.
-Vi må ta med oss den fighterviljen vi viste mot Elverum sist, og vise at vi mener alvor med dette, og at alle er med og bidrar når vi skal spille siste halvdel av sesongen. Og så venter jo et sluttspill der vi har mye å revansjere etter det vi presterte i fjor, sier Hermann.
Han rangerer NM-gullet i 2017 (3 scoringer), med påfølgende innkallelse til landslagssamlinger, og sølvmedaljene i serien med tilhørende toppscorertittel i Norge i 2022 med 170 mål som sine største opplevelser i klubben.

Hermann Gabriel Vildalen har lenge hatt ord på seg på å være en dyktig skytter, men har i DHK utviklet seg til å bli en midtforsvarer av klasse. Her fra hjemmekampen mot Halden i desember.

Kristian Kjelling er glad for de to periodene han har fått sammen med Vildalen.
-Jeg kan bare ønske Hermann lykke til videre. Vi er blitt godt kjent gjennom årene han har vært her, og Hermann er en kar det er lett å bli glad i. Kanskje er det riktig tidspunkt for ham å rette blikket hjemover igjen, og gjøre en jobb i hjembyen. Men først skal han være med og avslutte denne sesongen på best mulig måte. Både for oss og ham selv, sier Kjelling.