Lene er med på laget – Drammen

Lene er med på laget

I et år nå har Lene Håheim Pedersen hjulpet til på klubbens mange arrangement, men nå er det formalisert. Lene er ansatt i en prosentstilling som eventansvarlig.

Dermed er det tre kvinner som styrer det meste av den aktiviteten som skjer utenfor selve håndballbanen i Drammen Håndballklubb. Tale Lind er administrasjonssjef, Cecilie Thoresen er kafeansvarlig, mens Lene H. Pedersen nå trer inn med tittelene eventansvarlig.
Daglig leder er fortsatt Kristian Kjelling.
– Jeg skal vel gjøre mye av det samme som jeg har gjort det siste året. Jeg får i hovedsak ansvaret for alt det administrative og gjennomføringen av klubbens tre håndballskoler i løpet av året, og så blir det noe ved spesielle arrangement i tilknytning til avviklingen av eliteseriekampene. Forskjellen nå er at det er formalisert med ansettelse i en prosentstilling., sier Lene.
Hun kom inn i DHK-familien gjennom dugnaden håndballgruppen i Konnerud IL gjør i forbindelse med DHKs hjemmekamper. Laget til datteren til Lene har ansvaret for å rigge arenaen ved kampene i Drammenshallen, og mannen styrer de rullende reklameplakatene som omkranser banen.
-Jeg oppdaget fort at det var veldig mye ansvar som falt på Tale på kampdagene, og jeg så at det var veldig lite som skulle til for at både hennes hverdag skulle bli litt lettere og at selve arrangementene kunne bli litt bedre, forteller Lene.
Hun legger ikke skjul på at hun er ei sånn ei som liker å ha mye å gjøre, og som surrer seg inn i ting, blir ivrig, og så plutselig sitter hun der med ansvar.

Kafeansvarlig Cecilie Thoresen, eventansvarlig Lene Håheim Pedersen og administrasjonssjef Tale Lind er trioen som sammen med daglig leder Kristian Kjelling har fingre med i meste av det som skjer for at det sportslige nivået i klubben kan opprettholdes.

Det er adminsjefen Tale kjempeglad for.
-Jeg er superglad for at Lene er med hos oss, og det var det fineste julegavepresangen vi kunne få da hun takket ja til til å bli med oss i fast stilling. Mye har endret seg etter at hun ble med på laget, og fikk ansvaret for våre håndballskoler, i tillegg til det hun hjelper til med på kampdagene. Lene har et stort nettverk ut mot breddeidretten i området, og det er noe klubben mangler i og med at vi er en elieteklubb med kun et seniorlag, forteller Tale.
-Og så er hun jo nord-norsk hun også, og dermed veldig lett å forholde seg til, ler Tale.
Hun er klar på at hun har fått en helt annen hverdag på kontoret etter Lenes inntreden i DHK-familien. Tale ble ansatt da Vegard Svalebjør var ny daglig leder i fjor sommer, men han forsvant nesten før hun ble husvarm på DHK-kontoret.