Kronekampen er full – Drammen

Kronekampen er full

Som tidligere advart: Årets Kronekamp mot ØIF Arendal i morgen nå er FULL.  Dette betyr at man ikke kommer inn i morgen om man ikke allerede har billett eller er forhåndsregistrert via et påmeldt lag.  

I fjor var det drøye 2700 tilskuere til stede da DHK slo Nærbø i Kronekampen, og billettene har blitt revet bort også i år. 
-Veldig mange yngrelag har meldt sin ankomst, og igjen ser vi at DHK engasjerer bredden i Drammensområdet. Det er ingenting som er mer gledelig, og vi er veldig takknemlig for den store interessen for Kronekampen, sier Tale Lind, administrasjonssjef i Drammen håndballklubb. 
DHK må nå begynne å si nei til folk som kontakter klubben i jakt på flere billetter.
-Det er vondt å si nei, men vi må forholde oss til regler for antall publikum. Når det er sagt, vi gleder oss veldig til i morgen! Det er klart Kronekampen er viktig for klubben øknonomisk, men den betyr mye for laget også.  Spillerne betegner Kronekampen som den kuleste kampen i sesongen, og de synes det er fantastisk at hallen er fylt av folk, sier Lind. 
Kampen er også TV 2-sendt med Harald og Bent i kommentatorbua, så bedre rammer for å vise DHK og håndballsporten frem, finnes knapt. For de som har billett, åpner fan zone 16.45, fullt av aktiviteter for store og små.  
PS! Personer med VIP-/firmabillett eller sesongkort er sikret plass.