Samarbeidsavtale med Opel – Drammen
Terje Thorstensen, Mobile Drammen

Samarbeidsavtale med Opel

NHF Region Sør og Mobile Drammen (Opel) inngår avtale. Bilselskapet blir samarbeidspartner ut 2025.

Norges Håndballforbund (NHF) og Opel inngikk en treårig bilpartneravtale 1. oktober 2020. Avtalen er fornyet i ytterligere tre år, ut året 2025. Nå har også Region Sør inngått avtale med Mobile (Opel) Drammen.

– Erfaringene siden vi startet samarbeidet med Håndballforbundet høsten 2020 har bare gjort oss enda tryggere på at verdiene og holdningene som ligger i håndballen, matcher perfekt for oss i Opel. Vårt engasjement ligger først og fremst i breddeidretten, og Opels visjon om at «Fremtiden tilhører alle» står svært godt til Norges Håndballforbunds «Håndball for alle», sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Hyllet håndballforeldre i kampanje

Opel lanserte i vinter «Foreldrekaffen i utvalgte idrettshaller over hele landet. Målet med kampanjen var å takke foreldre, foresatte og frivillige som stiller opp, og som er helt uvurderlig for idretten.

Mobile Drammen var sammen med flere avdelinger involvert i kampanjen rundt i Region Sør, og flere klubber og haller kunne dele ut gratis kaffe.

Terje Thorstensen hos Mobile Drammen er klar til å ta imot håndballforeldre, klubber og håndballentusiaster med gode tilbud. Ta også kontakt med han hvis laget skal på tur og har behov for større bil til transport.Vi gleder oss til samarbeidet!

Kontakt Mobile Drammen:
Terje Thorstensen, 
Opel ansvarlig Mobile Drammen AS
Tel: 32 21 00 00, Mobil: 93 20 66 93