DHK sjekker inn på Brunosten – Drammen

DHK sjekker inn på Brunosten

Hotellsjef Johanna Skjelsbek og Kristian Kjelling lever begge av å få ting til å skje, og skape resultater. Sammen fant de ut at Quality Hotel River Station og Drammen Håndballklubb er en god match, og vipps, så var de på lag.

-Vi ble kjent gjennom den forrige jobben min, og jeg har fulgt utviklingen under Kristians ledelse, og er blitt glad i klubben og laget. Samtidig er jeg fan av å gjøre noe for Drammen, og DHK er en viktig del av byen, forklarer Johanna Skjelsbek.
Hun legger ikke skjul på at en genuin interesse for idrett også er en faktor oppe i det hele.
-Dette gjelder ikke bare meg, men hele hotellet og de ansatte. Vi ser en verdi i å være en del av idretten og deres nettverk, og at det vil tilføre oss som bedrift noe godt. Vi skal være synlige i dette nettverket og skape tillit, og vi merker allerede at folk der ute har registrert vårt engasjement, og de tar kontakt.
Skjelsbek og Brunosten som den ikke bare kalles på folkemunne, men som nesten er blitt varemerket, har allerede en avtale med Strømsgodset, og de er også noe inn i Glassverkets kvinnelag i håndball.

Samarbeidsavtalen mellom DHK og Quality Hotel River Station strekker seg over tre år.

Brunostens engasjement er lokalt forankret, og ikke en del av kjedens overordnede strategi. Hotellet har heller ikke spredd sitt engasjement på sponsorsiden på noen andre områder.
-Vi vil bruke dette internt også, og for oss er det viktig å ha klart hva vi ønsker med å gå inn i klubben, hva det betyr for oss og hva det betyr for dem. Jeg kjenner som leder meg igjen i mye av det Kristian også står i hver dag, nemlig å få ting til å skje og skape resultater. Jeg er veldig målbevisst, og det vet jeg han er også, og man kan si at det går igjen i hele den familien vi som hotell nå er blitt en del av gjennom våre engasjement i DHK og Strømsgodset, forteller Skjelsbek.
-Som bedriftsleder tenker jeg også som idrettslederen Kjelling at du må ta noen sjanser, og kanskje gå på trynet inni mellom for at du skal skape utvikling. Prøver du ikke, kommer du ingen vei, mener hotellsjefen.

Daglig leder Kristian Kjelling legger heller ikke skjul på at han setter veldig pris på samarbeidet med Skjelsbek og Brunosten. I konkurranse med et par andre aktører som var høyaktuelle, fant han det han så etter hos Skjelsbek og hennes hotell.
-Det var ikke så vanskelig å få åpnet døren inn til henne, og det er kjempepositivt med et nytt og fresht hotell. Vi vil alltid ha behov for det Brunosten kan tilby, det går fort i svingene hos Johanna og det er orden i sakene. Gjennom et godt samarbeide skal vi trekke hverandre fremover og oppover, mener Kjelling.

Avtalen med Quality Hotel River Station strekker seg over tre år.