DHK trenger deg: Bli med og støtt klubben ved å gi oss din Grasrotandel! – Drammen

DHK trenger deg: Bli med og støtt klubben ved å gi oss din Grasrotandel!

75 år med overskudd til gode formål

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap som har enerett på en lang rekke pengespill på det norske markedet. Norsk Tippings samfunnsoppdrag er å tilby spill som skaper spenning og underholdning innenfor ansvarlige rammer. Overskuddet som skapes fordeles til samfunnsnyttige formål. Selskapets overskudd fordeles til formålene som er vedtatt i Lov om pengespill.

Støtt Drammen Håndballklubb med din grasrotandel her

Vi vet at det er mange i Drammen med blått hjerte, og vi er utrolig takknemlige for hver eneste én som velger å støtte oss i Grasrotandelen til Norsk Tipping.

Det er lett å tenke at enkeltpersoners handlinger betyr lite i denne sammenhengen, men din grasrotandel er faktisk med på å bidra til at DHK kan fortsette å kjempe i toppen av norsk håndball.

Vi ønsker å få med oss enda flere på laget, og oppfordrer derfor deg som er glad i DHK til å velge oss som mottaker av din Grasrotandel.

Daglig leder Kristian Kjelling, Drammen Håndballklubb

I år er det 75 år siden den første tippekupongen ble lansert i Norge, og siden den gang har det skjedd mye. Hele overskuddet til Norsk Tipping går tilbake til samfunnet, til idrett, kultur og samfunnsnyttige formål. Siden den første tippelappen i 1948 og frem til i dag har over 180 milliarder kroner gått tilbake til alle disse ulike samfunnsnyttige formålene. Overskuddet vokser, og i dag bidrar Norsk Tipping, hver eneste dag, med 15 millioner kroner til gode formål, som for eksempel topp- og breddehåndballen.

Skaper magiske øyeblikk og gir drømmene en sjanse

Om det handler om en håndballklubb som øremerker midlene til ungdomsavdeling, arrangerer håndballskole, kjøper nye draktsett eller sender A-laget på treningsleir, så finnes det en fellesnevner. Midlene er gitt til noe som skaper engasjement i lokalsamfunnet, og gjennom den innsatsen disse mottakerne yter benyttes midlene fra Norsk Tipping til å skape magiske øyeblikk for andre. Norsk Tipping bidrar til å gi drømmene våre en sjanse.

Topp- og breddeklubber i håndballnorge er eksempler på noen som mottar tippemidler fra Norsk Tipping, men det fordeles penger til veldig mye annet, stort og smått, fra nord til sør og øst til vest. Norsk Tipping skal være hele folkets spillselskap, men også en viktig samfunnsaktør som bidrar til felles møteplasser.