Fortsatt plass til flere på håndballskolen – Drammen

Fortsatt plass til flere på håndballskolen

Det er rekordstor påmelding til sommerens håndballskole, og vi får deltakere helt fra Hammerfest. Men vi har fortsatt plass til flere. Er du rask, vil du få sjansen til å oppleve noen lærerike og morsomme dager med Drammen Håndballklubbs spillere som instruktører en hel uke i juni.

Håndballskolen 2023 arrangeres i uke 25, mandag 19. juni til fredag 23. juni for jenter og gutter i alderen 10-16 år (f. 2007-2013). Det blir garantert en opplevelsesrik uke, med mye håndball og andre morsomme aktiviteter. I tillegg får vi besøk av landslagstrener Jonas Wille og kvinnelandslagets Henny Reistad.
Håndballskolen vil foregå i DHK sin hjemmearena Drammenshallen, og haller og utearealer i nærområdet vil bli brukt.  

Hermann Gabriel Vildalen, med landskamper for Norge, instruerte treningsvillige gutter under håndballskolen i vinterferien. Han vil være instruktører på sommerens håndballskole også.

DHK-spillerne har vært flinke til å være ute i våre samarbeidsklubber, og der har de møtt og hatt treninger med unge spillere som ønsker å bli bedre. Dette, sammen med at veldig mange klubber har vært flinke til å ta med sine aldersbestemte lag på være hjemmekamper, har gjort at interessen både for klubben, og for å lære mer, har økt veldig. Det merket vi allerede på forrige sommers håndballskole, og ikke minst på håndballskolen i vinterferien for kort tid siden.

Her er noen fakta hvis du fortsatt lurer på om dette kan være noe for deg:
Gruppeinndeling: Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn. 
Priser: Deltakeravgift: Kr 2350,- inkluderer instruksjon/trening, lunsj, frukt, alle aktiviteter, t-skjorte og ball. 
Avbestilling: Påmelding er bindende og deltakeravgift refunderes ikke ved avmelding. 

Aktiviteter med ball står selvfølgelig i hovedfokus under håndballskolen.

Hva skjer hvis jeg blir syk eller skadet?
– Dersom du blir syk eller skadet rett før Håndballskolen starter får du pengene tilbake (minus kr 500,- i administrasjonsgebyr) mot fremvist legeattest. Blir du syk/skadet etter at oppholdet har startet får du ikke refundert penger.

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?
Når du har registrert deg i skjemaet du får tilsendt ved å henvende deg til DHK, og du har betalt med Vipps, er påmeldingen godkjent. Du vil få bekreftelse fra Vipps når du betaler med teksten: Takk for påmelding! Vi gleder oss til fartsfylte dager med håndball til sommeren.

Målet med håndballskolen er selvfølgelig at du skal lære noe nytt, men du skal også ha med deg noen gode opplevelser på veien til å bli en enda bedre håndballspiller.


Kontaktinfo: dhk@dhk.no