Møter Bodø i NM – Drammen

Møter Bodø i NM

DHK fikk hjemmekamp mot 2. divisjonslaget Bodø i 4. runde i NM.

DHK møter 2. divisjonslaget Bodø i 4. runde i NM. Det ble klart etter trekning hos håndballforbundet mandag ettermiddag. Bodø slo ut Kolbotn, et annet 2.divisjonslag i forrige runde. DHK fikk hjemmekamp siden Bodø spilte hjemme i tredje runde, mens DHK møtte Falk på bortebane i sin kamp. 4. rundekampene skal spilles torsdag 20 oktober.
-Det er alltid hyggelig i Bodø, men hjemmekamp en torsdag kveld i oktober var å foretrekke. Bodø er vel et lag vi skal slå hvis vi kommer med sedvanlig profesjonell holdning til både kamp og motstander, sier trener Kristian Kjelling.
Bodø har ansatt tidligere Haslum-trener Stein Stockfleth, og serieåpnet med å slå Herulf fra Moss hele 41-16 på bortebane.
Slik ble trekningen: Fjellhammer – Viking TIF, Elverum-Sandnes, Runar-Bergen, Kolstad-Halden, DHK-Bodø, ØIF Arendal – Bækkelaget, Kristiansand-Nordstrand og Nærbø-Haslum.