Møter Follo i generalprøven fredag – Drammen

Møter Follo i generalprøven fredag

Det skulle vært møter med Team Tvis Holstebro og HC Midtjylland, men det ble Follo som blir DHKs siste motstander før det braker løs for alvor.

Da treningsleiren i Danmark ble avlyst, kastet trener Kristian Kjelling seg over telefonen, og ringte rundt til trenerkolleger for å få tak i en treningsmotstander som erstatning for de to kampene laget mistet denne helgen. Redningen ble Follo som stiller opp i Brandengahallen fredag ettermiddag klokken 15.30.
-Follo er et veldig godt 1. divisjonslag, så vi skal få trent på det vi skal. Det er selvfølgelig ikke ideelt å miste Danmarks-oppholdet og de to kampene mot god dansk motstand, men vi skal gjøre det vi beste vi kan ut av situasjonen, sier Kjelling.

Det har vært intensitet og innsats på treningene den siste uke. En uke som blir avsluttet med treningskamp mot Follo i Brandengahallen fredag ettermiddag. Foto Roy Johnsen

Møtet med Follo blir lagets fjerde treningskamp før alvoret starter om en drøy uke. De tre første har gitt seier og tap for Runar, mens det ble et 31-28-tap for Elverum sist søndag.
-Vi må utnytte hvert eneste minutt i kampen, og kan ikke tillate oss å ta fri et lite øyeblikk en gang. Vi må komme rett innstilling fra start, og levere maksimalt hele veien, sier treneren.
Han har disponert alle spillerne denne uken, og har gjennomført en god treningsuke med laget etter turneringen på Elverum sist helg. Det vil si, Hermann G. Vildalen har deltatt på mye, men er ikke med til kamp denne gangen heller. Ola Romsaas som var med til Elverum, og som rakk noen minutter og et skudd på mål, før han tråkket lett over mot Runar lørdag.
– Ola kunne spilt mot Follo, men vi prioriterte en skikkelig treningsøkt på ham torsdag ettermiddag fremfor noen minutter spill mot Follo fredag, forklarer Kjelling.

Kristian Kjelling er klar på at laget må benytte seg av hvert eneste minutt når de møter Follo i lagets siste treningskamp før alvoret starter. Foto Roy Johnsen.

DHK åpner sesongen med bortekamp mot Kolstad i europacupen lørdag 27. august, med returkamp i Drammenshallen søndag 4. september klokken 20.00.
Mellom de to europacupkampene er det seriestart i eliteserien, borte mot Fjellhammer onsdag 31. august.