DHK til Elverum – møter Runar igjen – Drammen

DHK til Elverum – møter Runar igjen

En drøy uke etter at DHK slo Runar 30-21 i sesongens første treningskamp, møtes lagene igjen.

Denne gangen er det snakk om turnering på Elverum. Eliteseriekollegaen har invitert DHK, Runar og det svenske topplaget Sävehof til turneringsspill, og lørdag klokken 17.30 møter DHK Runar. Senere lørdag kveld spiller Elverum og Sävehof, ledet av tidligere Elverum-trener Michael Appelgren og med tidligere Elverum- og DHK-spiller Alexander Ørjevik Westby på laget.

DHK tettet igjen i forsvar, fikk med seg de to målvaktene Andre Bergsholm Kristiansen og Andreas Björkman-Myhr, og slapp inn kun 21 mål da de møtte Runar i treningskamp nylig. Lørdag venter nytt møte mellom de to lagene. Foto Roy Johnsen.

Vinnerne i de to kampene møtes i en finale, men når den spilles, avgjøres først etter Elverum-kampen lørdag kveld. Det er nemlig allerede bestemt at Sävehof spiller klokken 12.00 søndag på grunn av reiseveien hjem, mens Elverum da spiller klokken 18.00.
Så er det opp til DHK og Runar om det blir en lang søndag på Elverum.
Alt foregår i Terningen Arena.

Torsdag 18. august skulle DHK ha reist til danske Herning, og der skulle det vært spilt to treningskamper. Blant annet mot Sander Drange Heierens nye klubb Team Tvis Holstebro, og HC Midtjylland. Denne treningsleiren er nå avlyst.

Lørdag 27. august klokken 18.00 er det første kvalifiseringskamp til European League, borte mot Kolstad, med returkamp i Drammenshallen 4. september klokken 20.00.

Mellom de to møtene med Kolstad er det serieåpning borte mot Fjellhammer onsdag 31. august.