Runar første treningsmotstander – Drammen

Runar første treningsmotstander

DHK møter Runar hjemme torsdag i sesongens første oppkjøringskamp

Trener Kristian Kjelling slipper løs spillerne sine mot Runar i den første oppkjøringskampen til årets sesong torsdag 4. august klokken 18. Kampen er åpen for publikum, men merk, den spilles i Brandengahallen , og det er også verdt å merke seg at det er begrenset med parkeringsplasser der.

Trener Kristian Kjelling kunne starte oppkjøring til sesongstarten i forrige uke med alle spillerne friske og pigge. Her fotografert før treningen mandag 1. august. Foto Roy Johnsen

Lørdag 6. august er det samtrening med 1. divisjonslaget ROS i ROS Arena fra 10 til 14, og i kjent stil holder de dørene åpne ute i Røyken.

Lørdag 13. august er laget invitert til Elverum og en treningsturnering der. Igjen er Runar motstander lørdag klokken 18.00, mens motstanderen søndag kommer fra oppgjøret Elverum-Sävehof. Vinnerne i de to kampene møtes, mens taperne gjør opp om 3. plassen. Det kan bli livlig på Elverum denne helgen, for det er både Elverum Cup for aldersbestemte lag, og handelsstanden arrangerer Elverumsdagene.

Uken etter reiser laget på treningsleir i Danmark, og med utgangspukt i Herning skal laget spille mot Sander Drange Heierens nye klubb, Team Tvis Holstebro fredag 19. august, og det nyopprykkede eliteserielaget HC Midtjylland lørdag.

Så er det hjem for å forberede seg til europacupkvalifisering mot Kolstad. DHK starter med bortekamp i Trondheim lørdag 27. august, mens returkampen i Drammenshallen spilles søndag 4. september. Kampstart er lagt til klokken 20.00 for å unngå kollisjon med Strømsgodsets hjemmekamp mot Aalesund på Marienlyst klokken 18.00.