Tale er ny på laget – Drammen

Tale er ny på laget

Tale Lind (43) er ansatt i en nyopprettet stilling i administrasjonen.

Vegard Svalebjørg, DHKs nye daglige leder, har hentet inn sin første forsterkning til administrasjonen. Nylig ble Tale Lind presentert i en nyopprettet stilling på kontoret, og på det enkle spørsmålet hva hun skal gjøre, svarte Tale like enkelt:
-Alt.
– Alt bortsett fra innsalg og arbeidet direkte opp mot sponsorer, utdyper hun.
Og er innstilt på at veien blir litt til mens hun går. Slik blir det når hun går fra å jobbe strukturert i skoleverket til å ta steget over i en håndballklubb.
-Tale blir min høyre hånd, og vil tilføre oss masse kompetanse på områder vi trenger å styrke. Hun er selvgående, strukturert og har orden slik jeg kjenner henne, sier Vegard.
De to kjenner hverandre fra engasjementet som henholdsvis trenere (begge) og administrator (Tale) for Askers talentfulle 06-gutter der de begge også har barn.
-Hun holdt orden på alt, og vi utfylte hverandre veldig bra. Det skal vi fortsette med i DHK, lover Vegard.

Tale Lind prøvesitter kontorstolen. Hun er så smått i gang, men etter en kort sommerferie er hun på plass på heltid i DHKs administrasjon. Foto Roy Johnsen.

-Dette er starten på noe. Vi skal bruke tiden godt på å bygge opp, utvikle og profesjonalisere både administrasjonen og det sportslige. Vi ser jo at flere og flere norske eliteserieklubber legger mer og mer i dette, og vi ønsker å være med når toget går, forklarer Svalebjørg.
Han erstatter etter hvert daglig leder Arne Dokken for fullt, mens Tale Lind kommer inn i hullet etter Trond Heieren som sa opp før sommeren.
Og det blir mange av Heierns tidligere oppgaver som vil falle på Tale. Hun skal holde tak i håndballskolen, hun skal ha kontakten ut mot alle de frivillige, hun skal ta seg av kontakt og være bindeleddet opp mot alle innen håndballfamilien, som forbund, topphåndballens egen interesseorganisasjon og de andre klubbene. Hun skal også hjelpe til litt på marked, og hun skal holde tak i klubbens aktiviteter på sosiale medier.
-Jeg er innstilt på å ta det som kommer, sier hun.

Tale, opprinnelig fra Vesterålen, er ikke ukjent med håndball. Hun er utdannet journalist og pedagog, har spilt både beachhåndball og topphåndball i Junkeren, Lunner og Toten, og har som mange andre stilt opp frivillig i forbindelse med egne barns utøvelse av idretten sin.
For henne har det vært Asker.
Nå blir det voksenhåndball i DHK.
-Jeg har alltid ønsket å holde på med lidenskapen min håndball, men har aldri sett på det som en jobb. Det er en fantastisk tanke det å ha egen kontorplass i en idrettshall, og at håndball nå blir jobben min. Jeg gleder meg virkelig, sier hun.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen!