Ole-Henry Dahl tilbake i DHK – Drammen

Ole-Henry Dahl tilbake i DHK

I jakten på August Baskår Pedersens erstatter neste sesong, falt Kristian Kjellings øyne på en gammel DHK-kjenning

Kristian Kjelling har signert Ole-Henry Dahl for de to neste sesongene, og sammen med Kristoffer Raastad-Hoel blir det nå en lokal duo som skal bekle venstrekanten i DHK.
-Vi har vært så heldige å ha hatt to av ligaens beste venstrekanter i form av Alexander Ørjevik Westby og nå sist August Baskår Pedersen på den siden de siste årene, men nå er tiden inne for å la lokale unggutter få ansvaret også på den posisjonen. På samme måten som vi lot Ola Hoftun Lillelien få sjansen på den motsatte siden da Aksel Horgen reiste til Danmark, sier Kjelling.
Og gir med det nok et klart signal på at DHK er en klubb der de unge får tillit og ansvar.

Ole-Henry Dahl har vært Fjellhammers tredje mestscorende spiller denne sesongen. Her fra en DHK-trening forrige sesong. Foto Roy Johnsen

Ole-Henry Dahl forlot DHK foran denne sesongen til fordel for spilletid og tillit i Fjellhammer. Denne sesongen har han benyttet godt. Han har kun stått over en seriekamp, og er lagets tredje mestscorende spiller med sine 67 mål.
-Jeg er blitt satset på, og har fått tillit hos treneren, og jeg har på den måten fått mulighetene til å utvikle meg gjennom dette året i Fjellhammer. Med Baskår Pedersen og Kristoffer foran meg i køen på DHKs venstreside, var det et fornuftig valg av meg å dra til Fjellhammer. Jeg har vært veldig fornøyd med både miljøet, treningskulturen og gruppa, sier Ole-Henry.
-Trener Kristian Briznak har vært villig til å bruke de unge spillerne, og han har latt oss stå på banen også i alle de viktige kampene, fortsetter Dahl.

Her er DHKs duo på venstrekanten neste sesong. Ole-Henry Dahl (t.v.) og Kristoffer Raastad-Hoel foreviget på en trening forrige sesong. Foto Roy Johnsen

Men så må det være et lite men der da siden han velger å bryte med Fjellhammer, og takke ja til en ny kontrakt i DHK.
– Jeg bor i Drammen, pendler til studier i Horten og så videre til trening i Lørenskoghallen hver eneste dag. Det har tatt på, og føler jeg har hatt et liv det siste året der mesteparten av døgnet er blitt tilbragt i en bil på vei til ett eller annet, forklarer han.
Og er kjempefornøyd med at Kjelling kom på banen og ønsket ham velkommen tilbake.
– DHK er det beste stedet jeg kan utvikle meg videre. Her kjenner jeg alle med den tryggheten det gir, og jeg trenger ikke begynne på nytt i en ny klubb en gang til, sier han.
Og legger til at det likevel føles litt rart.
-Det er gøy at de så til Kristoffer og meg etter å ha hatt en spiller som August som har herjet på venstrekanten i eliteserien i år.
Ole-Henry, som fyller 22 år 14. april, har skrevet under en toårskontrakt med DHK.
Kristoffer Raastad-Hoel ble operert i sin venstre skulder i januar etter å ha falt forkjært i en kamp, og er ventet tilbake i full håndballtrening igjen i midten av juni.

Ole-Henry Dahl var som alle de andre Fjellhammer-spillerne veldig skuffet over både prestasjonen og resultatet da de tapte klar for DHK i Drammenshallen for en knapp uke siden, og med det mistet sluttspillet. Nå blir det kvalifisering for å holde seg i eliteserien etter påske. Foto Roy Johnsen.