Bli med på feiringen av sølvguttene – Drammen

Bli med på feiringen av sølvguttene

Vil du være med og hylle DHKs sølvgutter? Da må du møte opp i Drammenshallen onsdag klokken 18.00.

Onsdag kveld spiller DHK årets siste seriekamp hjemme – mot Fjellhammer. Umiddelbart etter kampslutt vil spillere og trenere motta sølvmedaljene for 2. plassen i årets seriespill.
Samarbeidsklubbene IL ROS og HK 72 er invitert spesielt, og det er mulig for andre lag å kjøpe lagspakker. Men vi ønsker også at alle andre med et hjerte for DHK, eller for håndball, først se kampen, og deretter være med og feire medaljene.

Stolte gutter på første fellestrening etter europacuptriumfen i Sveits søndag. De ønsker at du skal komme og være med på feiringen av sølvmedaljene onsdag kveld. Umiddelbart etter at kampen mot Fjellhammer er ferdigspilt. Foto Roy Johnsen

Men før medaljeutdelingen skal oppgjøret mot Fjellhammer spilles ferdig, og for DHK betyr det mye å prestere mot nettopp Fjellhammer. I årets andre seriekamp, etter å ha tapt åpningen for Elverum med ett mål, vant nemlig romerikingene 27-22 i Lørenskoghallen.
-Vi har selvfølgelig ikke lyst til å stå der og ta i mot sølvmedaljene etter å ha tapt en gang til for Fjellhammer. Vi ønsker å prestere hver gang, men det vil ikke være rart om det kommer en liten utladning etter å spilt oss til semifinalene i europacupen bare noen dager før denne seriekampen, sier trener Kristian Kjelling.

Trener Kristian Kjelling forklarer hvordan han vil ha det mot Fjellhammer. Foto Roy Johnsen.

Han er derfor mer opptatt av hvordan laget fremstår enn å fokusere veldig på å revansjere tapet fra september.
– Vi har så mye som venter fremover, med sluttspill og europacup, og det eneste jeg kan si sikkert er at ingen av utespillerne vil spille samfulle 60 minutter onsdag kveld.

Kjelling er også veldig klar på at det er to lag med helt forskjellig utgangspunkt. DHK blir nummer to, mens Fjellhammer kjemper er innbitt kamp for å komme med i sluttspillet. De må slå DHK onsdag kveld om det skal være en mulighet for det. I øyeblikket er de nummer ti med sine 20 poeng. Halden innehar 8. plassen med sine 23 poeng, men de har kun en kamp igjen å spille. Fjellhammer har altså to.
Fjellhammer-kampen blir også et gjensyn med de to tidligere DHK-spillerne Nikolai Moe og Ole-Henry Dahl. Dahl scoret for øvrig syv mål fra venstrekanten i seieren over DHK i september.

Det var ikke noe å si på humøret til målvakttrener Mads Fjelddalen og målvakten Sander Drange Heieren da de møttes på første fellestrening etter europacuptriumfen i helgen. Foto Roy Johnsen

Hengekamp
DHK – Fjellhammer er en hengekamp fra serierunde 25, mens 26. og siste serierunde spilles lørdag kl. 18.15.
Gull (Elverum) og sølv (DHK) er fordelt, og det er klart at Bergen og Tønsberg rykker ned. Ellers er det enten Sandefjord eller Haslum som rykker direkte ned sammen med de to. Begge har 16 poeng.
Halden er i øyeblikket på den siste sluttspillplassen med 23 poeng, men utfordres av Kristiansand med deres 22 poeng. Og det blir kamp om bronsemedaljene. Runar er i front med sine 33 poeng, men jaktes av Kolstad på plassen bak med 32 poeng.
Slik spilles den siste serierunden lørdag, alle med kampstart 18.15.: Elverum-DHK, Bergen – Nærbø, Sandefjord – Halden, Haslum-Runar, Kristiansand – ØIF Arendal, Tønsberg – Fjellhammer, Kolstad-Bækkelaget.

Tidligere DHK-spiller Ole-Henry Dahl var syvmålsscorer i lagenes første møte i høst. Foto Roy Johnsen

DHK-Fjellhammer kan du også følge live på håndballforbundets sider: https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7380505

Eller du kan se den på Direktesport (krever abonnement): https://www.direktesport.no/event/FTfxmffuzAuloTYnoqvfFS