Bjerkrheim takket av – Larsen – Nyhus Haaning ny styreleder i DHK – Drammen

Bjerkrheim takket av – Larsen – Nyhus Haaning ny styreleder i DHK

Svein Erik Bjerkrheim og hans styre takket for seg med å levere et positivt årsresultat på 323 518 kroner. Et nytt styre ledet av Ragnhild Larsen -Nyhus Haaning ble klappet inn på årsmøtet.

Årsmøtet i Drammen Håndballklubb tirsdag kveld trakk i tradisjon tro aldri ut i evigheten. Til det var ting på stell. Avtroppende styreleder Svein Erik Bjerkrheim takket på vegne av seg og styremedlemmene Terje Berget, Kåre Hoel og Gunnar Homdrum med, i all beskjedenhet, slå fast at de er fornøyd med jobben de har gjort det siste året. Og resultatet de leverer fra seg.
Ved siden av det positive årsresultatet på over 300 000 kroner, som er tredje året på rad med positivt fortegn, er likviditetssituasjonen bedre. Laget har for fjerde året på rad blitt vurdert til håndballforbundets grønne sone der drift og økonomi ligger til grunn for plasseringen, laget vinner sølvmedaljene i årets serie, de ble slått ut av Elverum med ett mål i semifinalen i NM og de vant søndag hjemmeoppgjøret i kvartfinalene i EHF European Cup mot sveitsiske Suhr Aarau.

Svein Erik Bjerkrheim takket for seg som styreleder i DHK på årsmøtet tirsdag kveld. Og ble belønnet med stående applaus fra årsmøtet for jobben han og hans styre har gjort. Foto Roy Johnsen.

Bjerkrheim pekte likevel på at det fortsatt må arbeides hardt på inntektssiden.
-Vi ser at vi er en av klubbene som har gått ned i omsetning, og det mens flere av de andre klubbene vi konkurrerer med på sport, nå mobiliserer noe veldig. Vi må se opp til klubber som Elverum, ØIF Arendal og Kolstad som nå er lokomotivene på den økonomiske siden på herresiden i norsk håndball, sa Bjerkrheim til årsmøtet.
Styret presenterte et budsjett for 2022 på drøye ti millioner kroner, et beløp Bjerkrheim håpet ikke var taket på hva som var mulig å få til.

Svein Erik Bjerkrheim presenterer tre av fem i det nye styret i Drammen Håndballklubb. Fra høyre styreleder Ragnhild Larsen – Nyhus Haaning, Jostein Johansen og Knut Gilhus. Svein Rune Eriksen, Robert Ege og Frode Falk var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto Roy Johnsen.

Robert Ege var den eneste av Bjerkrheim-styret som ikke var på valg, og han får nå selskap av hele fem nyvalgte styremedlemmer. Ragnhild Larsen -Nyhus Haaning ble valgt til ny styreleder for to år. Styremedlemmene Frode Falk og Svein Rune Eriksen ble også valgt for to år, mens Knut Gilhus og Jostein Johansen ble valgt for ett år. Det siste av rent årsmøtetekniske årsaker i DHK. Begge er innstilt på to år i posisjon.
Nyhus Haaning takket for tilliten, og kunne fortelle om et styre med gode sportsfaglige kunnskaper, i tillegg til rikelig med forretningserfaring.
-DHK er en kulturbærer i Drammen, og jeg gleder meg, sa hun.

Årsmøtet og avtroppende styre takket også administrasjonen ved daglig leder Arne Dokken og arrangementsansvarlig Trond Heieren for en svært god jobb gjennom året, og de fremhevet også alle frivillige som har bidratt. Ikke minst på inntektssiden. Uten dem hadde ikke de gode resultatene vært mulig.