Kristian ønsker deg velkommen til håndballskolen igjen – Drammen

Kristian ønsker deg velkommen til håndballskolen igjen

Etter to års ørkenvandring på grunn av koronaen, er endelig Waterguard håndballskole tilbake i Drammenshallen.

Avlysningene i både 2020 og 2021 er historie nå, og i fire dager til ende, fra 20.-23. juni har du som er født mellom 2006 og 2014, muligheten til å delta på DHKs håndballskole i Drammenshallen.

Instruktører er igjen A-lagstrener Kristian Kjelling og alle stjernene på laget som vinner sølvmedaljene i årets eliteserie. Nytt av året er at målvaktene Sander Drange Heieren og Andre Bergsholm Kristensen vil være til stede for spesielt å ta seg av målvaktene.

For en pris av 2690 kroner får du to treningsøkter om dagen, lunsj og middag, egen ball og t-skjorte. Ønsker du å overnatte i Drammen, har Scandic Hotel Ambassadør et håndballskoletilbud med tre overnatting, frokost og kveldsmat for 1690 kroner.

Sjekk klubbens Facebook-sider og DHK-appen for påmelding.