Rammel klar for to år i DHK – Drammen

Rammel klar for to år i DHK

Strekspilleren Kristian Rammel (27) forlater ØIF Arendal etter denne sesongen, og har skrevet under en toårskontrakt med Drammen HK

DHK som klubb har gjort det bra over lang tid. De har et bra lag og en spillergruppe med en god treningskultur og en dyktig trener i Kjelling. Som kanskje det siste argumentet for å velge DHK er at jeg kommer nærmere Oslo, begrunner Rammel Han har også et utenlands opphold i danske Aarhus og Lemvig Thyborun bak seg.

Rammel kommer til Drammen med en master i økonomi i bagasjen, og er innstilt på å skaffe seg en jobb ved siden av håndballkarrieren.

Jeg foretrekker å ha noe å gjøre ved siden av håndballen, forklarer han.

Kristian Rammel i kamp mot DHK Foto: Roy Johnsen

Han kommer fra en klubb med stor konkurranse om spilletid på streken, og er innstilt på at det blir det i DHK også. Han kjenner godt til Espen Gommerud Våg etter spill sammen på juniorlandslaget. August Olsen Storbugt kjenner han bare som motspiller.
Med Rammel, Gommerud Våg og Olsen Storbugt vil trener Kjelling disponere tre storvokste strekspillere som alle behersker spill både i forsvar og i angrep.

Kjelling er selvfølgelig storfornøyd med signeringen. I Rammel ser han en spiller med erfaring, høyde og et blokkspill som vil passe perfekt inn i hans tanker om hvordan forsvar skal spilles.

-Han har en veldig rekkevidde i det defensive spillet, og gjør at vi vil ha en sikkerhet i strekposisjonen, samtidig som Kristian og Espen vil ha litt forskjellige egenskaper defensivt i forhold til August, forklarer treneren.

Søndag var Kristian Rammel på banen for ØIF Arendal da de tapte hele 42-32 for DK. Da scoret han to mål.

Han har spilt samtlige 23 seriekamper for ØIF så langt denne sesongen, og står registrert med 33 spillemål.