OBOS er med i to nye år – Drammen

OBOS er med i to nye år

OBOS er enig med Drammen Håndballklubb om en ny samarbeidsavtale for de to neste årene.

-Vi er stolte over å ha signert en ny toårs-avtale med OBOS som samarbeidspartner. OBOS blir en av våre aller største partnere, og vil være synlig på front av spillerdrakt  og de blir profilert i Drammenshallen, sier daglig leder Arne Dokken.

Sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS og Arne Dokken, daglig leder i Drammen Håndballklubb er begge fornøyde med å fortsette som samarbeidspartnere også de to neste årene. Foto Roy Johnsen.

I tillegg vil OBOS også være hovedsponsor for DHK UNG som er rettet mot både jenter og gutter i aldersgruppen 13-16 år. På den måten markerer de seg i en spennende kombinasjon mellom topp- og breddehåndballen.
De frivillige, som gjør en fantastisk jobb under alle klubbens arrangement, profilerer også OBOS på sine antrekk.
-OBOS er en profesjonell aktør som vi er stolt over å ha med som partner. Kontinuitet og langsiktighet er viktig, og at OBOS nå går inn i sin andre periode som samarbeidspartner med DHK, setter vi veldig stor pris på, sier Dokken.
– OBOS er opptatt av «livet mellom husene». En god og trygg bolig er selvsagt viktig, men for å skape gode og levende nærområder, samt sikre våre barn og unge positive og trygge oppvekstvilkår, er det viktig at idrettsklubber som Drammen HK tilbyr ulike aktiviteter og arrangement, slik at vi kan fylle hverdagene våre med glede og gode opplevelser. Vi er glade for at vår avtale med Drammen HK skal bidra til dette viktige arbeidet, sier sponssjef Rasmus Aarflot i OBOS.