Stiller uforberedt mot Lillestrøm TH i NM – Drammen

Stiller uforberedt mot Lillestrøm TH i NM

DHK fikk ikke den oppladningen de håpet på i seriekampen mot Fjellhammer foran møtet med Lillestrøm i 3. runde i NM på bortebane onsdag.

3. rundekampen er nå terminfestet til onsdag 8. september klokken 20.00 i Skedsmohallen, og hjemmelaget melder om god plass på tribunene, og ønsker DHK-supporterne velkomne. Det blir solgt billetter ved inngangen, og de kan betales med Vipps.
Lillestrøm hadde ikke spilt tellende kamper på to sesonger da de møtte naboen Rælingen i 2. runde. Den kampen vant de 29-18 på bortebane. Denne sesongen spiller Lillestrøm i 2. divisjon, og seriespillet starter først med hjemmekamp mot Follo 2 søndag 12. september.

Kristian Kjelling har ingen informasjon om NM-motstanderen Lillestrøm på blokka si. Foto Roy Johnsen

– Vi liker jo å være godt forberedt uansett motstander, men til denne kampen har det vært vanskelig å fremskaffe noe videomateriale i og med at de ikke har spilt offisielle kamper på veldig lang tid, sier DHK-trener Kristian Kjelling.
Han tar med et revansjesugent lag til ny kamp på Romerike. Søndag tapte de 27-23 for Fjellhammer, håndballnaboen til Lillestrøm.

Sandefjord ble slått ut av NM av Follo i 2. runde, ellers er alle eliteserieklubbene fortsatt med. Og alle spiller bortekamper i 3. runde.