Walk over til 3. runde i NM – Drammen

Walk over til 3. runde i NM

DHK fikk walk over til 3. runde i NM. Der møter de vinneren av Rælingen-Lillestrøm på bortebane.

Norges Håndballforbund har satt opp de tre første rundene i norgesmesterskapet for herrer, og DHK skal ikke i aksjon før i 3. runde. Der møter de vinneren av lokaloppgjøret på Romerike, Rælingen-Lillestrøm. 2. runde spilles 25. august.
3.rundekampen til DHK skal spilles onsdag 8. september.

Det blir nok kamper på Oskar Olafsson og de andre DHK-spillerne denne høsten. Årets NM-eventyr starter med tredjerundekamp mot vinneren av Rælingen og Lillestrøm. Foto Roy Johnsen.

Det gir en hektisk kampuke med seriekamp mot Fjellhammer på bortebane søndag 5. september, NM-kamp onsdag og europacup i helgen. Fulgt av hjemmekamp mot Kristiansund onsdag 15. september og returkampen i europacupen i den helga.
DHKs motstander i 1. runde i EHF-cupen blir først klart 20. juli.
Serieåpningen blir hjemme mot Elverum tirsdag 31. august.

Naboklubbene ROS og Glassverket skal begge ut i 2. runde i NM. ROS møter Falk hjemme, mens Glassverket tar i mot oslolaget Linderud/Linje 5 på hjemmebane.

Eliteserielagene Nærbø, Bækkelaget, Fyllingen og Fjellhammer fikk også walk over til 3. runde, der Fjellhammer må til Alta, mens BSK skal møte Bodø på bortebane.
Resten av eliteserielagene har alle bortekamper i 2. runde.
Her kan du se hele oppsettet:
https://www.handball.no/globalassets/nhf-sentralt/kampaktivitet/topphandball/nm-senior/2021-nm-senior-menn-kampoppsett-runde-1-3.pdf