DHK skal spille og trene i utstyr fra Select de neste fire årene – Drammen

DHK skal spille og trene i utstyr fra Select de neste fire årene

Drammen Håndballklubb har signert en 4-årsavtale med utstyrsleverandøren Select Sport Norge.

Mandag formiddag skrev daglig leder Arne Dokken under på en avtale som binder klubben til utstyrsleverandøren Select Sport Norge for de fire neste årene. Det er Dokken og sportslig leder Kjetil Gaustad som har ført forhandlingene med salgssjef Steinar Felde i Select Sport Norge.
Alle strålte og var selvfølgelig fornøyde da avtalen var signert.
– Det er optimalt å få på plass denne avtalen så raskt etter at kontrakten med vår forrige utstyrsleverandør gikk ut nå, forteller Dokken.

Da var det gjort. Daglig leder Arne Dokken i DHK og salgssjef Steinar Felde har akkurat skrevet under avtalen som gjør Select Sport Norge til utstyrsleverandør for eliteserieklubben de neste fire årene. Foto Roy Johnsen

Også Kjetil Gaustad som er tettest på laget og spillerne, og ser de daglige behovene både på trening, i kamp, på reise og i fritiden, applauderer avtalen.
– Select har kvalitet både på produkter og leveranse, og som leverandør. Jeg har sjekket med de andre klubbene de er involvert i, og de kommer bare med positive tilbakemeldinger. Vi har også spillere i laget nå som har spilt for klubber med Select-utstyr, og de kom med tommelen opp, forteller Kjetil.


Select Sport er inne i håndballklubbene Haslum, Fyllingen og Sandefjord på herresiden, og i Larvik, Storhamar og Aker på kvinnesiden. I tillegg leverer de til fotballklubbene Tromsø og Sarpsborg08.
Salgssjef Steinar Felde er veldig klar på hvorfor valget falt på DHK som sin neste samarbeidspartner.
-Denne signeringen er viktig for oss. DHK har vært et flaggskip innen norsk herrehåndball de siste 25 årene. Klubben har et godt navn og rykte både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker å styrke vår posisjon i denne regionen, og det er ingen tvil om at DHK er en av de to største merkevarene innen lagidrett rundt Drammen. Den posisjonen og synligheten klubben har ønsker vi å utnytte for å nå andre lag og lagidretter i dette nedslagsområdet, sier Felde.
Select Sport Norge leverer alt av tekstildelen, både til trening, konkurranse og fritid. I tillegg til idrettsmedisinsk utstyr og baller.
– Ved siden av den posisjonen DHK som klubb har, har den også flere profiler i sine rekker som gjør det hele interessant sett ut fra et markedsståsted. Select Sport har en solid markedsavdeling og et stort apparat som står til rådighet, og den eier hele næringskjeden fra fabrikk og produksjon til salg og service, forteller salgssjefen.
Select er et dansk familieforetak med hovedkontor i København, mens norgeskontoret med tre ansatte ligger i Moss.