Oskar ønsker seg puter i bursdagspresang – Drammen

Oskar ønsker seg puter i bursdagspresang

Oskar Olofsson fyller 27 år i dag. Vi gratulerer

-Nei, hva skjer`a?
Oskar Olafsson måttet tenke seg litt om da han fikk spørsmålet om hva som skjer på en bursdag når man fyller 27 år.

For det gjør han fredag 9. april.
– Det er hjemmekontor, og ingen muligheter til å dra på trening i Drammen med resten av laget, så da blir det jobb da. Fredag står vel en befaring på listen, og så blir det vel at jeg reiser hjem til mor og far på Oppegård for å feire bursdagen, og dit kommer også søsteren min. Da har vi vel nesten fylt opp koronakvoten for sosiale sammenkomster i Viken, forteller Oskar.

Det blir mye fysisk trening når all organisert trening er satt på vent, og idrettshaller er stengt. Oskar Olafsson fikk med seg vektstenger og skiver da DHK-spillerne måtte ty til hjemmekontor for å få trent. Foto Roy Johnsen.

Slik situasjonen har utviklet seg for idretten, med treningsnekt og stopp i seriespillet, skulle man kanskje tro det var en normalisering av treningshverdagen og en oppstart av kampsesongen som sto øverst på ønskelisten. Men det første Oskar røper fra ønskelisten, er nye puter!
– Til soverommet. Et slikt ønske definerer kanskje hvor gammel jeg er i ferd med å bli. Også har jeg også med hodetelefoner på listen da, og kanskje får jeg det ønsket innfridd for jeg fikk spørsmål om farge på dem her om dagen, ler Oskar.
Han kan rapportere om at den fysiske formen holdes vedlike gjennom løpeturer og styrketrening på stuegulvet.
– Jeg fikk med meg vektstenger og skiver og noen gummimatter da det ble stopp på fellestreningene. Men jeg begynner å bli lei nå. Turene til Drammen for de daglige treningene med resten av laget hjalp veldig i hverdagen.
– Men jeg skal holde ut, jeg, lover han.