Joakim og Camilla blir foreldre – Drammen

Joakim og Camilla blir foreldre

I påsken klarte ikke Joakim Andre Hykkerud å holde det hemmelig lenger. Da sprakk han nyheten om at han og kona Camilla skal bli foreldre.

-Det oppleves veldig stort, og et naturlig steg i vårt forhold, forteller Joakim.

Først da alle prøver og kontroller rett før påske viste at svangerskapet følger normalen valgte paret å sprekke nyheten. Termin er en gang midt i september.
Joakim er far til Noah fra et tidligere forhold.

Tre blir fire. Joakim A. Hykkerud og kona Camilla venter barn i september, og dermed blir Noah på ti år storebror til en søter eller bror.

– Det betyr mye at Camilla nå blir mor. Hun har vært fantastisk i forhold til Noah, og vi gleder oss skikkelig alle tre for at vi nå skal bli fire, forteller Joakim.
Viktig har det også vært at nettopp Noah har mast lenge om å få bli storebror.
– Han har vært klar for det lenge, og grått da vi fortalte ham at nå er det en lillebror eller lillesøster på vei.
Paret, som giftet seg i fjor høst etter å ha vært et par siden 2018, vet ikke om det blir gutt eller jente for på den siste kontrollen nektet fosteret å snu på seg slik at de kunne få vite kjønnet.
– Vi vil gjerne vite det, og regner med at det skjer på den neste kontrollen, sier Joakim.
Han er på utgående kontrakt i sin andre periode i DHK. Joakim forlot DHK på senvinteren i 2010 da ferden gikk til danske Bjerringbro-Silkeborg. Etter et kort opphold i dansk håndball dro han først til svenske Kristianstad, så til tyske TSV Hannover-Burgdorf. I 2017 skrev han igjen under for DHK, en kontrakt som ble forlenget med ett år i fjor sommer.
-Jeg er ikke ferdig som toppspiller. Nå håper jeg at vi kan få avsluttet denne sesongen på en ordentlig måte med et sluttspill, og så trener jeg og forbereder jeg meg på at jeg skal spille topphåndball også til høsten, sier Joakim Andre.