Håper å starte opp igjen med seriespill 28. februar – Drammen

Håper å starte opp igjen med seriespill 28. februar

Går det som alle håper, så er DHK i gang med seriespillet igjen med hjemmekamp mot ØIF Arendal søndag 28. februar. Før det tar Kristian Kjelling med laget ut i tre treningskamper.

Forutsatt at det ikke kommer nye innstramminger eller begrensninger på grunn av koronaepidemien, kastes eliteserien i gang igjen i slutten av februar. For DHKs del betyr det at hjemmekampen mot ØIF Arendal søndag 28. februar blir første kamp siden 13. desember.
Så følger i tur og orden:
7. mars Runar – DHK
21.mars DHK – Fjellhammer
28.mars Viking-DHK
11. april DHK-Kolstad
18.april Elverum-DHK
25. april DHK-Halden.

Bortsett fra siste serierunde, som spilles klokken 16.00, og Viking-kampen bort som går klokken 17.00, er kampstart 18.00 på de øvrige kampene.
For noen av de andre lagene blir oppstarten søndag 21. februar. Serieleder Elverum er allerede tre seriekamper på etterskudd i forhold til DHK, og skal i tillegg avvikle minst syv europacupkamper på toppen av denne serieavslutningen.
Endringer kan  komme grunnet virus, lokale stopp eller TV kamper. Det er også terminfestet andre arrangement i Drammenshallen 11. og 25. april, når DHK er satt opp mot Kolstad og Halden, men det er i skrivende stund usikkert om de kan arrangeres.
Slik er tabellen for de seks beste, antall spilte kamper i parentes:
1. Elverum 26 poeng (14)
2. ØIF Arendal 25 (17)
3. DHK 24 (17)
4. Bækkelaget 20 (17)
5. Nærbø 19 (17)
6. Kolstad 17 (15)

Kristian Kjelling har fått klarsignal til å ta med laget ut i tre treningskamper før seriespillet starter opp igjen med hjemmekamp mot ØIF Arendal søndag 28. februar. Foto Roy Johnsen

Samtidig som klubbene ble enige med Norges Håndballforbund om resten av serieoppsettet, ble det også åpnet for at lagene igjen kan spille treningskamper. For DHKs del betyr det at det blir et møte med 1. divisjonslaget Fold i en hall i Asker fredag 12. februar, mens det blir et gjensyn med Haslum onsdag 17. februar. Også det på bortebane. 19. februar venter Bækkelaget i Oslo i den siste oppkjøringskampen før serien kastes i gang igjen.

Sluttspillet settes opp senere.