-Fryktet det verste med en gang – Drammen

-Fryktet det verste med en gang

Alexander Ørjevik Westby innrømmer at han ble redd da han lå der med en Haslum-spiller over seg, og smertene i kneet bare ble verre og verre.

-Han snublet i egne bein, uten ballen, og bare datt oppå meg, og traff meg på utsiden kneet. Det knaste inni der, og det ble umiddelbart vondt, forteller Alexander.

Det er ikke slik Alexander Ørjevik Westby ønsker å tilbringe dagene. Onsdag skal han gjennom en MR-undersøkelse, og før helgen håper han å få svar på omfanget av kneskaden han pådro seg mot Haslum. Foto privat

Han fryktet det verste med en gang, og ble redd, for han vet hva som er inni kneet. Og hva som kan bli skadet. Da Gøran Sørheim ramlet i NM-kampen mot LF09 høsten 2019 uten at noen andre var involvert og røk både korsbånd, menisk og leddbånd, i tillegg til at han fikk et lite brudd inne i kneet.
-Marius /fysioterapeut Hoel) ville ikke fastslå noe der og da, men antydet jo at det kunne være noe alvorlig. Og tester og nøyaktig lokalisering av hvor smertene sitter, gjør at vi frykter at det er en korsbåndskade. Alle som har sett det på video etterpå, og som har litt kunnskap, sier at det ser ut som et klassisk forløp til korsbåndskade, forteller Alexander.
-Sånn sett er jeg ikke akkurat optimist.

De fleste skjønte alvoret da høyrekanten ble båret av banen etter å ha fått en Haslum – spiller over seg. Foto Roy Johnsen


Han skal gjennom en MR-undersøkelse onsdag morgen klokken 08.10, og kanskje får han svaret på den før helgen.

Med kompress, skinne og krykker har de første døgnene etter skaden stort sett blitt tilbragt på sofaen i Solbergsgate i Drammen.
-Det blir jo litt pes da når du bor i 4.etasje uten heis. Jeg får se positivt på det, og tenke at det blir gode trening for skuldre og armer når jeg etter hvert skal bevege meg opp og ned, sier Alexander.

Sånn sett er jeg ikke akkurat optimist.

Alexander Ørjevik Westby