Vi forsterker oss på media – Drammen

Vi forsterker oss på media

Roy Johnsen inn i DHK familien

Vi er veldig glad for å ha fått med den erfarne journalisten Roy Johnsen på laget for å være med på å heve DHK sin mediestrategi.
Roy har en bred bakgrunn. Han er utdannet lærer og journalist. I Drammens tidene har han vært både journalist og sportsredaktør, og har nå etter 25 år i avisen gått av med pensjon.
I denne tiden har hatt håndball som fagområde og han har fulgt DHK tett i både oppturer og nedturer.

Innenfor håndball har han selv også bred erfaring. Roy har selv spilt aktivt som strek for Fredensborg/Ski hvor han var med i A-stallen, men ble aldri god nok til å danke ut de to landslagspillerne han sloss mot på den plassen.
Han ble trener i veldig ung alder, og har trent et par eliteserielag på kvinnesiden. Han har også ti år som landslagstrener på junior og ungdomslandslag hvor han har trent spillere som Kjersti Grini, Ingrid Steen og Cathrine Svendsen.
Roy var også assistenten til Sven-Tore Jacobsen i samme perioden, fra kvinnelandslaget slo igjennom midt på 80-tallet.Han har vært med på både VM- og OL-medaljer.

Roy Johnsen Foto: privat

DHK media spør Roy om hvorfor han nå vil bruke fritiden sin til å skrive for klubben og han svarer følgende: Selv om jeg pensjonerte meg 1. august i år, er interessen for både journalistikk og håndball der fortsatt, og for DHK spesielt, Veldig klar for fortsatt å skrive de gode historiene, men nå  med DHK-hatten på hodet.
Vi i DHK gleder oss til å få Roy med på laget.