Før kampen mot Nærbø – Drammen

Før kampen mot Nærbø

Forrige gang vi møtte Nærbø borte tidlig denne sesongen så ble det en kamp med 45 min. topphåndball og 15 min. som var langt under pari. Vi ledet med 10 mål i den kampen før det stokket seg skikkelig og endte opp med en knepen ett måls seier i vår favør.
Vi er den eneste klubben i Rema-1000 ligaen som ikke har tapt mot Nærbø i en obligatorisk kamp.

Nærbø er kjent som kameratgjengen som har holdt sammen i alle år og som alltid har hatt lag i norgestoppen på aldersbestemte lag. De har vunnet 2 gull i G-20 NM , og tatt stegene frem til de rykket opp til Rema-1000 ligaen i 2017.
I år har de spilt seg frem til NM-finale mot Elverum etter å ha slått ØIF- Arendal i semifinalen.
De har mange gode spillere vi må se opp for, deriblant Sindre Heldal, som forrige sesong ble kåret til årets kantspiller i Rema-1000 ligaen. I tillegg bør vi se opp for en hel gjeng med etternavnet Haugseng.
Nærbø er det laget i Rema-1000 ligaen som pr. dags dato har scoret flest mål i ligaen, noe man også kan se på toppscorer listen hvor vi finner flere av gutta høyt oppe.
Når de også i tillegg har tre seire på rad mot sterke lag, så sier det seg selv at det er en gjeng med selvtillit som kommer til Drammenshallen.

Oskar Olafsson. (arkivfoto: Jostein Nilsen)

Hva så med våre egne gutter. De har hatt noen gode treninger etter søndagens batalje mot Elverum.
Kamper vinnes ofte i forsvar heter det, og det tror vi blir gjeldene i dag. Får vi satt forsvarsspillet som vi gjorde mot Elverum , så vil mye av nøkkelen ligge der. Intensiteten vi hadde den kampen er det lenge siden vi har sett fra gutta, og det blir spennende å se om vi klarer å gjenskape den og ha den ekstra tenningen.

Kristian gleder seg til kamp (arkivfoto: Jostein Nilsen)


Vi spurte Kristian om hvordan han så på kampen og han skriver følgende:
Vi gleder oss til et skikkelig brak av en kamp mot Nærbø. De er skikkelig i dytten og har stor tro på at de endelig skal kunne slå Drammen, noe de aldri før har gjort. Det skal vi sørge for at ikke skjer denne gangen heller. Vi skal jobbe med å gjenskape intensiteten fra kampen mot Elverum, slik at vi er der vi skal være når kampen starter.. Vi gleder oss.

Kampen starter kl. 17.00 og vises på direktesport.no eller dt.no